Zdravím,
potřeboval bych pomoc s asociací software k médiím. Nejedná se o asociaci k různým typům souborů jako OGG, MP3 apod., ale o asociaci k médiím jako CD, DVD apod. Je to v nabídce Nautilu "Upravit -> Nastavení -> Média". Pro každý druh média je tam k dispozici pouze aplikace preferovaná systémem (Totem pro filmové DVD, popř. Rhytmbox pro hudební CD nebo F-Spot pro fotografie). Potřeboval bych tam dostat některou jinou aplikaci, konkrétně se jedná o defaultní použití VLC namísto Totemu, který nezvládá DVD s menu. Jde tam v Nautilu nějak přidat do nabídky další software kromě Totemu (mám nainstalovaný VLC a MPlayer), nebo je nutné někde v systému změnit defaultní aplikaci? Poraďte mi prosím jak to řešit.
S Totemem mám značné problémy, nejen že neumí DVD s menu, ale ještě navíc po pokusu o přehrátí takového DVD dostane systém do stavu, že už DVD neotevřu ani s VLC nebo MPlayerem a musím restartovat. Zatím jsem to vyřešil tak, že jako reakci na vložení DVD jsem nastavil "Nedělat nic", ale nepovažuji to za 100% řešení.
Díky za každou odpověď.