Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: chybova hlaska po starte  (Přečteno 2298 krát)

dingo

• Návštěvník
chybova hlaska po starte
« kdy: 12 Května 2008, 17:32:50 »
stale po starte ubuntu 8.04 mi vyskoci chybove hlasenie....akurat ze neviem co mam zle nastavene, lebo vsetko sa zda ide

http://i26.tinypic.com/29vbbc4.png

Co mam zle nastavene??

a este jedna vec....kde by som mohol najst ikony do GNOME Commandera??, lebo tie MIME su dost nevyrazne

« Poslední změna: 12 Května 2008, 17:51:25 od Vojtěch Trefný »

Nexus

• Aktivní člen
  • *
Re: chybova hlaska po starte
« Odpověď #1 kdy: 13 Května 2008, 00:35:51 »
Presne tento problem riesim aj ja tu: http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=22620.0 .

Podla linkov, ktore som uviedol v tom topicu to bude asi nejaka systemova chyba. Nasiel som aj dalsie fora, kde sa tento problem riesi. Asi nam nezostava nic ine, nez si pockat na aktualizaciu :(. Rad by som sa mylil ...

luisah

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 13 Května 2008, 11:33:31 »
Jednou se mi tato hláška objevila na EE a vyřešil jsem to smazáním nastavení. Skuste v domovském adresáři "zazálohovat" tyto složky a smazat (po novém startu se vytvoří default nastavení gnome). Když to nevyjde, aby jste si mohli vrátit popř. nastavení zpět.
.gconf2 .gconf, .gconfd, .gnome, .gnome2

dingo

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 13 Května 2008, 19:38:34 »
dakujem za pomoc.....a tie ikony do gnome commandera sa kde daju zmenit?? chcem take, aby som podla ikony vedel priblizne urcit typ suboru

luisah

• Závislák
« Odpověď #4 kdy: 13 Května 2008, 20:25:31 »
dakujem za pomoc.....a tie ikony do gnome commandera sa kde daju zmenit?? chcem take, aby som podla ikony vedel priblizne urcit typ suboru
Ikony pro soubory v gnome commander (v gnome commander nastavuješ přes Nastavení - Možnosti - záložka Uspořádání)
/usr/share/pixmaps/gnome-commander/mime-icons

Nexus

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 14 Května 2008, 22:58:44 »
Jednou se mi tato hláška objevila na EE a vyřešil jsem to smazáním nastavení. Skuste v domovském adresáři "zazálohovat" tyto složky a smazat (po novém startu se vytvoří default nastavení gnome). Když to nevyjde, aby jste si mohli vrátit popř. nastavení zpět.
.gconf2 .gconf, .gconfd, .gnome, .gnome2
Ja som to skusil, ale okrem resetovania vizoru Gnome som nezistil ziaden rozdiel. Kazdopadne dakujem.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.