Zdravím, ja som pred cca mesiacom prešiel na mnou tak nedorobenú Mandrivu. Možno si spomínate na moju
reakciu na RPM distro Mandrivu. Ale faktom je, že HH nebolo pre mňa až také výhodné, ako GG alebo dokonca FF. Feisty bolo proste zlaté Ubuntu, všetko šlo až podozrivo bezproblémovo

proste lepší začiatok s Linuxom si človek ani nemôže želať.
Ale s príchodom HH resp. Kubuntu HH som mal problémy s tlačiarňou (hp 845c) - nový ovládač a ani po hodine hrania kompilovania softvéru zo stránok HPLIB som nedošiel k uspokojivému výsledku.. stabilita KDE ma tiež trošku hnavala a v Ubuntu HH som mal zase problémy s odhlasovaním, po kliknutí na vypnutie pc Linux nič nerobil, ale GNOME nereagovalo 30s, až potom sa spustil dialóg na vypnutie PC. Nepomohlo ani vypnutie compizu..
Zaujímave však je, že v GG to fungovalo

A keďže som chcel KDE distro, siahol som po Mandrive a som na nej stále.. aj keď už na verzii 2008.1, ktorá sa podľa mňa oproti 2008.0 rapídne zlepšila..aj keď občas sú samozrejme problémy, aj to RPM nie je až také pohodlné ako apt-get, resp. som ja pohodlný naučiť sa syntax

Aj to ovládacie centrum je celkom dobré, možno by niečo také mohlo mať aj Ubuntu.. ale na druhej strane mi chýba veľa vecí s buntu a nemôžem hovoriť: Idem si nakopnúť bunta

..
Takže, teším sa na (K)Ubuntu 8.10 II.. a dúfam, že ma teraz komunita nevyhodí, že už nemám Bunta.
Myslím, že nie je dôležité, aké distro používame, ale že všetci držíme spolu ako Linuxáci
V Kerneli sme všetci spojení