tak ono lzive.cz muze byt i sranda, pokud to clovek nebere moc vazne...a pokud je nalada, tak si muze i rejpnout 
ale brat to vazne a bojovat tam za nejake presvedceni nema cenu 
Hmm, to je přesně ono. Někdo prezentuje fakt, který se nám nelíbí, byť je pravdivý. Tak ho hned označíme za lživý, nebo ho nějakým způsobem zlehčíme, autora potupíme a deláme, jako že se nic neděje.
V těchto chvílích se téměř stydím, že jsem členem linuxové komunity.
ehe...to jsem vazne udelal? smim se zeptat kde? nebo to bylo na nekoho jineho?
No, když pomineme to "lzive.cz" a "když je nálada, může to být i sranda", tak nikde.
P.S: Na toto se dá reagovat snad jedině "Hmm, pár Ublbunťáku prostě nechce vidět realitu" - toto není můj názor, jenom vzorová reakce na příspěvek, kde se bude vyskytovat "lzive.cz" a názor, že jejich statistika o používání OS je pro srandu.
ale proboha...vzdyt ta statistika ja pravdiva. to ze me predem odsuzujete je pravdepodobne dusledek tech linuxovych fanatiku, co se tam vyskytuji a tak me predem pokladate za jednoho z nich a tak rovnou vite co si myslim, aniz bych to rekl...
to bych ted mel asi pravo napsat "skoro se stydim byt clovekem, kdyz tolik lidi rychleji pise nez mysli"
ale ponechame-li me ego stranou, tak stale trvam na tom, ze zive je server s ubohou urovni a nektere clanky (ne vsechny), hlavne od Waice nebo Sedlaka jsou casto...jak to nazvat, MS pozitivni.
viz.
Microsoft vycítil svou šanci a když neuspěl při jednání s Netscapem, které mu mělo zaručit, že jejich vznikající Internet Explorer bude dostupný na Windows a Netscape pak ovládne ostatní platformy, uchýlil se k brilantnímu taktickému kroku a integroval svůj produkt do tehdy vycházejících Windows 95. Tuto taktiku ostatně Microsoftu používá do dnešní doby.--> zneuzivani monopolniho postaveni imho neni brilantni takticky krok, ale porusovani zakona
Při čtení halasného diskuzního skandování o skvělé a úžasné rozšiřitelnosti Firefoxu se uživatel Maxthonu musí smát. Proč rozšiřovat, když jeho prohlížeč umí v základu snad všechno--> velmi zaujaty postoj, navic podpora flejmu
jinak neminim to tam prolejzat a hledat tam blbosti, ale lzive se tomu rikalo snad jeste driv nez jsem tam poprve vlezl a tim co tam pisi si to to jmeno snad i zaslouzi
dal se o tom nebudu prit, pravdepodbne jsem udelal chybu, ze jsem sem ten prvni prispevek vubec psal (aneb flejm z nepochopeni)...vic uz nemam co dodat

(no offense)