Tak já teda přidám polínko.
Nejdřív bych chtěl
moc poděkovat všem, kteří se o tohle fórum starají, pověsti nelhaly, uživatelé jsou tady opravdu jako v bavlnce. Pohoda, klídek, žádné RTFM. Jsem za to moc vděčný, spoustu lidí mi poradilo a i díky tomu teď můžu pomalinku splácet "dluh" a přispět sem tam nějakou radou nebo zkušeností. Sice zatím jen jednodušší věci, ale nic nejde hned, že jo
A teď co mi chybí, resp. co by se mi líbilo :
1. Vlevo nahoře pod "Přihlášen jako" zduplikovat odkaz
"Zobrazit mé příspěvky", který je vpravo dole na stránce. První co dělám, když vlezu na fórum je, že kliknu vlevo nahoře na
"Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy" a pak chci vidět, zda se něco zmenilo ve vláknech, do kterých jsem příspíval, což obnáší odscrollovat dolů. Když to takhle dělám x krát za den, 6 dní v týdnu, tak to docela otravuje. Já vím, je to blbůstka, ale ten scroll je prostě akce navíc.
2.Když píšu příspěvek, tak bych uvítal vedle editu nějaké klikací tlačítka, které vytvoří na místě aktuálního kurzoru nebo pro označený text syntaxi pro např. tučné písmo, html odkaz nebo odkaz na obrázek. Je to třeba na ABCLinuxu nebo na fórech založených na PHPBB.
3. Nevím, jestli to koncepce PunBB umožňuje, ale přivítal bych dvoj nebo víceúrovňové rozškatulkování hlavních skupin, tj. např. mě napadá
Hardware
-- Grafické karty
-- ATI
-- NVidia
-- Ostatní
-- Tiskárny
-- Canon
-- Epson
-- HP
-- Ostatní
atd.