<< v pohode .. myslim ale, ze je vhodne poznamenat, ze honguard je stary emar, zhnuseny zivotem a spoustou beznych veci kolem neho ..
1) nechtěl jsem se hádat
2) Proti NTZ nic nemám
3) Neříkej mi emař - poslouchám death metal a chodim oblečenj jako diskant a hodne lidí štvu, taky dělám plno dalších věcí který se nelíběj ani mojí rodině ani státu, ale to neznamená že jsem emař - jestli jsi se chtěl trefit do narážky která mě fakt pobaví/vytočí povedlo se ti to

4) Chtěl jsem jen říct proč nepoužívám Ubuntu, tohle téma se jmenuje kdo všechno používá Ubuntu a je na Ubuntu foru, myslim že tak moc offtopic to nebylo
5) Suse bude pravděpodobně dobré distro a neříkám že EULA je důvod ho nepoužívat, pouze je to důvod pro mě a taky pro to abych někomu doporučil něco jiného (což je mé právo)
6) Lidi co mě znaj by uznali že v mé situaci by již byli dávno emo
7) Fakt proti tobě nic nemám...

Čekal jsem že mi třeba někdo řekne "Jo to že to máš pomalý, to si musíš nainstalovat tenhle balík s low latency kernelem a je to tvoje blbost" a ne že to budeš řešit útokem na moji osobu
konec debaty o hovadinách, všichni znáte můj názor, i názor NTZ a myslim že jsme oba dost přesvědčení/tvrdohlaví na to abysme si svůj názor ponechali...