Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: citrix  (Přečteno 1899 krát)

kecup

• Návštěvník
citrix
« kdy: 14 Září 2008, 10:28:39 »
ahoj jsem zavatecnik a potrebuju rozchodit citrix klienta zacal jsem podle navodu uvedenem zde http://wiki.ubuntu.cz/Citrix vsechny knihovny mam klienta jsem stahnul hned po prvnim kroku jsem mel presunout archiv s klientem do tmp/instal ovsem to mi neslo protoze slozka je zamcena a nejde u ni zmenit opravneni a kdyz jsem to zkusil za pul hodky tak mi to v terminalu napsalo ze cas vyprsel inoruji a ze se mam obratit na spravce sveho systemu zkousel jsem prepnout uzivatele a prihlasit se jako root ale to mi taky nejde dik za pomoc

ufaak

• Závislák
Re: citrix
« Odpověď #1 kdy: 14 Září 2008, 10:39:28 »
notebook MSI EX720X, Ubuntu 10.10

kecup

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 14 Září 2008, 10:48:43 »
jasnacka to jsem si uz cetl abych tu zbytecne neotravoval problem je ze jsem fakt uplny zacatecnik takze jsem proste prikazy do terminalu kopiroval ze zminene stranky a pak jsem byl nemile prekvapen ze ta slozka je zamcena a ja do ni nemuzu zkopirovat ten archiv a ted mi jeste k tomu zmizela ale v terminalu mi to pise ze existuje nevim jestli ten archiv s klientem musim presunout taky pres terminal kde jsem jako root prihlasenej to by byl ovsem prusvih protoze to nezvladnu  :-[

ufaak

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 14 Září 2008, 11:42:46 »
samozrejme pokud jsi slozku vytvarel jako root, tak do ni muzes zapisovat zase jako root...
tzn. napr. stisknout soucasne alt+f2, do toho okynka napsat
Kód: [Vybrat]
gksudo nautilus a spusti se ti spravce souboru s opravnenim roota. tam si to zkopiruj, a hned ten spravce souboru ukonci!
notebook MSI EX720X, Ubuntu 10.10

kecup

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 14 Září 2008, 18:25:44 »
no atohle mi to pise ted  en.linuxx86.tar.gz: Nelze open: No such file or directory
tar: Z chyby se nelze zotavit: ukončuji se
tar: Child returned status 2
tar: Za běhu programu nastala chyba
root@*censored*:/tmp/install# ./setupwfc
root@*censored*:/tmp/install#

ale uz jsem zase o krok dal dik moc

kecup

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 14 Září 2008, 18:31:43 »
a pak mi to pise tohle: Váš účet vypršel; kontaktujte prosím svého správce systému
su: Uživatelský účet vypršel
(Ignoruji)

kecup

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 15 Září 2008, 23:23:52 »
tak uz je to dobry dik za rady uz to maka :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.