cawte ludia viem ze sa to tu bralo asi mnoho krat ale dosial som nedostal vhodnu odpoved i ked cast prispevkov som podrobne nastudoval stale som nezistil ako by som si mohol upravovat vlastnosti zvuku ekvalizery atd... viete na windowse som mal ovladace k mojej zvukovke C-Media AC'97 a tam som sa so zvukom vylaznil teda mnoo tu som zatial nic take neobjavil skusi mi niekto poradit? ohladom prehravacov prave som presiel na exaile z adaciousu lebo ten eqalizer bol hrozny mnoo a co sa tice exailu tak mi vobec ten eqalizer nefunguje newiete preco ja to potvrdim ale zidne zmeny nepocut diki ak odpisete pripadu ako som ja
...Dvojitým poklepem myši na ikonku nastavení hlasitosti zvuku (taková ta ikonka reproduktoru s vlnama) spustí exvalizér. Přes nastavení můžeš přidat vstupy a výstupy, které chceš zesilovat zeslabovat klepnutím na řetěz odbalancovat. Myslím že to je docela schopný ekvalizér...
Citace: Ravensun 16 Listopadu 2008, 16:06:38...Dvojitým poklepem myši na ikonku nastavení hlasitosti zvuku (taková ta ikonka reproduktoru s vlnama) spustí exvalizér. Přes nastavení můžeš přidat vstupy a výstupy, které chceš zesilovat zeslabovat klepnutím na řetěz odbalancovat. Myslím že to je docela schopný ekvalizér...Mám neblahý pocit, že toto není ekvalizér.... Jinak já používám taky Exaile a ekvalizér v něm mi taky nefunguje, ale se zvukem jsem spokojený, tak jak je.