Ahojte, rozhodol som sa vyskusat Opensuse 11.1 (s GNOME), mam vsak 3 problemy, ktore som ani s pomocou googlu nevedel vyriesit, tak dufam, ze sa najde niekto kto mi poradi.
1. Niekedy sa mi okna otvaraju pod aktivnymi oknami. Mam len zakladny SimpleCompiz config manager. Druha vec je, ze sa mi niekedy same tie efekty proste vypnu, musim ich znovu zapnut alebo sa zapnu aj po restarte.
2. Trosku ma trapy zvuk - ked v playeri prepnem pesnicku, zacne hrat asi 1,5 sekundy, potom to na polsekundy ako ked prestane a potom hra dalej cela pesnicka, akoby bolo vsetko ok. Robi to aj pri filmoch.
3. Posledna vec je asi najzavaznejsia. Ide o obcasne mrznutie systemu. Robi to po par hodinach, proste system zatuhne a je mozne len hybat mysou. V pripade, ze to zatuhne pocas pozerania filmu alebo pocuvania hudby, tak hudba/zvuk hra dalej, ostatne vsetko okrem kurzora mysi zamrzne. Pomoze len tvrdy restart.
voprad dakujem za rady, ktore poskytnete // a dufam, ze nevadi, ze sa pytam na inu distribuciu ako ubuntu