mno myslim ze se to sem asi moc nehodi...
ale pro vas vse xD
je mi 15... ale i kdyby mi bylo 60... kazdej se nekdy zacina ucit delat neco s kompem a ne si tam furt hrat nejake stupidni hry...
a ja se rozhodl na tom neco naucit ale nechcu, aby to ostatni chapali tak, ze jsem *censored* a ponizovali me**--- ok?
Ono absolutně nejde o věk, klidně budu radit i plodu, který tahá za šňůrky v máminým břiše.

Ale mě vadí(a některým určo taky), že reagujete na rady tím, že se zeptáte, jak to udělat. A stále dokola...
Nevidím žádnou dostatečnou píli, trpělivost a zájem dumat! Sám jste řekl, že se chcete něco naučit, tak buďte trpělivý a hezky pomalu čtěte a učte se. Bez toho to jednoduše nejde! Evidentně nemáte skoro žádnou zkušenost s prací na PC(mimo her).
Pár mladších lidí tu začínalo, měli i dětinské dotazy, ale bylo vidět, že když se jim dalo něco přečíst, snažili se to pohopit a pochopili alespoň z části. Třeba, pokud si dobře vzpomínám, Želva.

Dnes to je platný člen fóra!
Příklad za všechny. Po odkazu na Wubi jste stáhl zase instalátor do Windows a myslel si, že "...to je už ono!"
Proč tohle vše píšu? Protože jsem byl taky mladý a dělal jsem podobné kiksy. A dnes vím, co mi chybělo...
Už toho nechám, Jabber jistě poodhalí roušku tajemství GNU/Linuxu.

Howk
PS: Anketa by si zasloužila, mít možnost zvolit i více možností najednou(checkboxy).