Snad jediné, co mně v JJ nefunguje, je alarm (balík alarm-clock). Při jeho spuštění dojde k totálnímu zámrzu. To mě vadí, alarm bych potřeboval. V 8.10 šel bez potíží.
A mna este pekne stve tych 60s pri restarte, vypnuti. Myslim ze ak by aj bolo tolko ludi co sa sekne a namiesto niecoho omylom vypne system, tak by stacilo snad tak 5s mozno 10s na to aby to stornovali.
Citace: TIBOR 06 Dubna 2009, 17:48:15A mna este pekne stve tych 60s pri restarte, vypnuti. Myslim ze ak by aj bolo tolko ludi co sa sekne a namiesto niecoho omylom vypne system, tak by stacilo snad tak 5s mozno 10s na to aby to stornovali.Jakých 60 sekund? Pokud myslíš to samé, co já, tak tě snad to kliknutí navíc nezabije, ne?
Podle mě to tam bylo vždycky... To to nemá čekat? Co když budu chtít restart nebo uspání?
Citace: Vojtěch Trefný 06 Dubna 2009, 18:44:05Podle mě to tam bylo vždycky... To to nemá čekat? Co když budu chtít restart nebo uspání?Tak teraz si uz niesom isty ci piseme o tom istom. Ja pisem o tom ze ked na liste kliknem na applet "prepinac uzivatelov"(aspon v 8.10 sa tak vola) a zvolim vypnut alebo restartovat(ine som neskusal) tak mi na plochu vyhodi tabulku ci chcem naozaj vypnut/restartovat a odpocitava to 60s. samozrejme tlacidlom mozem potvrdit vypnutie/res. alebo zrusit.
To bude nějaké A, B...
musim preinstalovat jeden notebook (je tam cisto ubuntu, ale je potreba dualbootu)oplati sa mi dat tam II a potom upgradovat alebo mam stiahnut rovno JJ
Ne. Ten odpočet tam skočí až po vybrání dané volby
Citace: Rovano 06 Dubna 2009, 19:04:54Ne. Ten odpočet tam skočí až po vybrání dané volby Je to nový aplet na panel. Myslím, že se dá v pohodě odstranit a přidat tam ten klasický - bez odpočítávání (v 8.10 to alespoň šlo, v 9.04 jsem zatím neskoušel)
Tak jsem objevil první vážnější bug, po dnešní aktualizaci mi počítač nemůže nají domáci wi-fi (a co je k vzteku tu sousedovu vidí) Stalo se mi to už u bety 8.10 a do finální verze to opravili, ale už je to tu zas...Vím, že je to mohe blbost, ale asi budu ještě 14 za sebou tahat drát
Citace: TIBOR 06 Dubna 2009, 19:05:04Citace: TIBOR 06 Dubna 2009, 19:05:04Citace: Vojtěch Trefný 06 Dubna 2009, 18:44:05Podle mě to tam bylo vždycky... To to nemá čekat? Co když budu chtít restart nebo uspání?Tak teraz si uz niesom isty ci piseme o tom istom. Ja pisem o tom ze ked na liste kliknem na applet "prepinac uzivatelov"(aspon v 8.10 sa tak vola) a zvolim vypnut alebo restartovat(ine som neskusal) tak mi na plochu vyhodi tabulku ci chcem naozaj vypnut/restartovat a odpocitava to 60s. samozrejme tlacidlom mozem potvrdit vypnutie/res. alebo zrusit.http://gmage.gigacast.sk/images/unregistered/Obrazovka_8be627bc54.pngno ak odstrániš ten applet tak sa zobrazí v ponuke "Systém" to čo myslel Vojta
Citace: TIBOR 06 Dubna 2009, 19:05:04Citace: Vojtěch Trefný 06 Dubna 2009, 18:44:05Podle mě to tam bylo vždycky... To to nemá čekat? Co když budu chtít restart nebo uspání?Tak teraz si uz niesom isty ci piseme o tom istom. Ja pisem o tom ze ked na liste kliknem na applet "prepinac uzivatelov"(aspon v 8.10 sa tak vola) a zvolim vypnut alebo restartovat(ine som neskusal) tak mi na plochu vyhodi tabulku ci chcem naozaj vypnut/restartovat a odpocitava to 60s. samozrejme tlacidlom mozem potvrdit vypnutie/res. alebo zrusit.http://gmage.gigacast.sk/images/unregistered/Obrazovka_8be627bc54.pngno ak odstrániš ten applet tak sa zobrazí v ponuke "Systém" to čo myslel Vojta
Citace: Vojtěch Trefný 06 Dubna 2009, 18:44:05Podle mě to tam bylo vždycky... To to nemá čekat? Co když budu chtít restart nebo uspání?Tak teraz si uz niesom isty ci piseme o tom istom. Ja pisem o tom ze ked na liste kliknem na applet "prepinac uzivatelov"(aspon v 8.10 sa tak vola) a zvolim vypnut alebo restartovat(ine som neskusal) tak mi na plochu vyhodi tabulku ci chcem naozaj vypnut/restartovat a odpocitava to 60s. samozrejme tlacidlom mozem potvrdit vypnutie/res. alebo zrusit.http://gmage.gigacast.sk/images/unregistered/Obrazovka_8be627bc54.png
Tak je to zase v pytli wi-fi se se mnou nebaví a sousedova wifi nemá dobrou rychlost ani signál (musím stát u okna abych mohl na net) Tuší někdo čím to muže být, že network-manager vidí jen některé wi-fi?