Asi uz nikoho nic nenapadne. Presto dekuji za zaslane odpovedi i kdyz problem nevyresili. Jeste se pokusim aktualizovat jadro z 383 na 686, pote jeste pockam na nejake dalsi verze ubuntu. Jeste nad tim nebudu lamat hul. Jinak me ale linux utvrdil, ze to neni pro nezkuseneho uzivatele, ktery predpoklada alespon bezproblemovou instalaci s funkcnosti vsech zarizeni to prave orechove(Zrovna sitovka je asi to nejdulezitejsi co by melo pod linuxem fungovat - protoze jako zacatecnik se musim neustale poohlizet po internetu pri nejakem zaseku). Jiz se pokousim instalovat linux podruhe na svuj pocitac - poprve to byl Mandrake a pokazde jsem je instaloval jako dalsi system k WINXP. S mandrakem jsem mel take nejaky podobny problem(bohuzel uz si nepamatuji jaky) a tenkrat me to odradilo jiz po chvili zkoumani. Tentokrat se pokusim jeste chvili vydrzet a az bude vice casu, pokusim se v pripade stale nefunkcnosti sitovky jeste prejit k jine distribuci - nejspis Debian. I kdyz mam celkem strach, aby tam nebyl stejny problem, jelikoz ubuntu bezi na jadru Debianu. Poprosim jeste kdyby s tim mel nekdo zkusenost ze to bude(nebude) stejne, at da vedet.
Jeste jednou dekuji za zaslane prispevky a pokud se mi podari sitovku jakkoli rozbehat, urcite se zde zminim.