Moc nerozumím tomu, cos' napsal, zkusím se zeptat přesněji...
1. při spuštění GDM systém najede, hlásí chybu načtení "HAL" a problémy s nefunkčním jazykem (systém jsem shodil do recovery mode a přihlásil se jako root bez sítě)
Zajímá mě, co se stane, když pustíš normálně počítač, těsně před tím, než se objeví přihlašovací obrazovka. Problikává to nebo něco podobného?
2.Hack je funční, nicméně při nastavení nuly se stejně objeví logovací okno s hláškou, že za 1s bude uživatel přihlášený, celý proces přihlášení to příliš nezkrátí, spíš se mi zdá, že naopak
Nerozumím. Chceš tím říct, že samotné zobrazení login obrazovky na 1 sekundu trvá déle než vyplnění uživ. jména a hesla?
3. Ladící scripty jsem nastavil a syslog povídá tohle, nejsem z toho moc moudrý. Budu rád, když na to někdo mrkne, třeba je tam něco, co s mým problémem souvisí
Jun 10 21:24:02 kimi compiz.real: *** glibc detected *** /usr/bin/compiz.real: double free or corruption (!prev): 0x097d82f0 ***
Jun 10 21:24:07 kimi bonobo-activation-server (kimi-5538): could not associate with desktop session: Failed to connect to socket /tmp/dbus-UiSIstl5uP: Connection refused
Jun 10 21:46:56 kimi compiz.real: *** glibc detected *** /usr/bin/compiz.real: double free or corruption (!prev): 0x085b7e40 ***
Jun 10 21:47:01 kimi bonobo-activation-server (kimi-3970): could not associate with desktop session: Failed to connect to socket /tmp/dbus-OaEu2IkUhc: Connection refused
To s tím myslím nebude souviset. Zkus ty ladicí zprávy nechat, a uložit výcuc ze
syslogu do souboru
/tmp/sys.log, a někam to nahrát, ať se na to můžeme podívat. Mělo by to dělat několik desítek, nebo spíš stovek řádků...
grep -iw gdm /var/log/syslog > /tmp/sys.log