Ahoj lidi,
po delší době se ozývám na fóru. Děkuji všem za objednávky a platby. Sem tam to bylo dost zmatečné a trochu nesrozumitelné. Takže:
1) pokud někomu dlužím samolepky (to se na 99 % nestalo) nebo jsme něco nedotáhli do konce, prosím ozvěte se. Teď je na to ta správná doba (volněji v práci).
2) kdosi se mne tu ptal zda umím samolepku bez lepidla, která sama drží na skle. Odpověď - už umím, mám tu vytisknutého klasického tučňáka na A4. Tiskne se klasicky laserem na speciální materiál. Cena materiálu A4 cca 20 - 40 Kč teď si nejsem jist. Finál cena cca 40 až 60 Kč. Formát A3 by dodavatel měl mít také, ale jako vzorek mi dal pouze A4.
3) mám zcela nový super stroj na fotografie, obrazy, reprodukce uměleckých děl atd. ALE zkusil jsem si jen tak vytisknout wallpaper z webu veliký 1900 x 1200 px a zkusil jsem ho vytisknout na formát A2 tedy cca 60 x 42 cm při rozlišení pouze 80 DPI (rozlišení obrazovky a webu je 72 DPI, pro kvalitní tisk je dobré mít nejméně 150 - 200 DPI). I tak tisk s 80 DPI a pohledové vzálenosti je špičkový. Samo zblízka jsou vidět kostičky, ale když natáhnu ruce kostičky jsou tytam.
Proč to píšu? Našel jsem spoustu pěkných a legračních wallpaperů s linuxem [(tučňákem) nemusí to být] na webu a napadlo mne, že by se Vám doma mohly na zdi líbit.
Co Vy na to? třeba i dvojnásobné A1 - 84 cm x 60 cm.
Odpočívejte na dovolené u vody nebo v rožhaveném paneláku u pc

)
Barevnostně Vám budou padat oči z důlku, protože tiskárna má 11 barevných inkoustů a tiskové rozlišení max 2880 x 1440 DPI. Studenti by to asi nezaplatili takže bychom udělali kompromis a tiskli 1440 x 720 DPI, aby to bylo cenově zajímavé i pro nepracující.