Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Samolepky, trička, polepy, plakáty atd.  (Přečteno 14132 krát)

LadaLUNI

• Aktivní člen
  • *
Samolepky, trička, polepy, plakáty atd.
« kdy: 05 Srpna 2009, 11:30:19 »
Ahoj lidi,
po delší době se ozývám na fóru. Děkuji všem za objednávky a platby. Sem tam to bylo dost zmatečné a trochu nesrozumitelné. Takže:

1) pokud někomu dlužím samolepky (to se na 99 % nestalo) nebo jsme něco nedotáhli do konce, prosím ozvěte se. Teď je na to ta správná doba (volněji v práci).

2) kdosi se mne tu ptal zda umím samolepku bez lepidla, která sama drží na skle. Odpověď - už umím, mám tu vytisknutého klasického tučňáka na A4. Tiskne se klasicky laserem na speciální materiál. Cena materiálu A4 cca 20 - 40 Kč teď si nejsem jist. Finál cena cca 40 až 60 Kč. Formát A3 by dodavatel měl mít také, ale jako vzorek mi dal pouze A4.

3) mám zcela nový super stroj na fotografie, obrazy, reprodukce uměleckých děl atd. ALE zkusil jsem si jen tak vytisknout wallpaper z webu veliký 1900 x 1200 px a zkusil jsem ho vytisknout na formát A2 tedy cca 60 x 42 cm při rozlišení pouze 80 DPI (rozlišení obrazovky a webu je 72 DPI, pro kvalitní tisk je dobré mít nejméně 150 - 200 DPI). I tak tisk s 80 DPI a pohledové vzálenosti je špičkový. Samo zblízka jsou vidět kostičky, ale když natáhnu ruce kostičky jsou tytam.
Proč to píšu? Našel jsem spoustu pěkných a legračních wallpaperů s linuxem [(tučňákem) nemusí to být] na webu a napadlo mne, že by se Vám doma mohly na zdi líbit.
Co Vy na to? třeba i dvojnásobné A1 - 84 cm x 60 cm.

Odpočívejte na dovolené u vody nebo v rožhaveném paneláku u pc :o)

Barevnostně Vám budou padat oči z důlku, protože tiskárna má 11 barevných inkoustů a tiskové rozlišení max 2880 x 1440 DPI. Studenti by to asi nezaplatili takže bychom udělali kompromis a tiskli 1440 x 720 DPI, aby to bylo cenově zajímavé i pro nepracující.
« Poslední změna: 21 Srpna 2009, 00:28:05 od Anna Taliánová »
Tiskneme srdcem

Prsatá blondýna

• Závislák
  • Stále se učím...
    • Osobní portfolio
Re: samolepky, trička, polepy, plakáty …
« Odpověď #1 kdy: 05 Srpna 2009, 17:55:58 »
no některá moje černá trika přestávají být černá tal bych to viděl zase na objednávku triček :) a co se týče wallpaperů, zní to krásně ale nevím co bych s tím dělal :( sry :)
AMD Phenom X4 9500, 2GB DDR2 800MHz RAM(GEIL), 200GB SATA (Seagate), nVidia 8600GT (ASUS), MSI K9A2CF-F MB -  Ubuntu 10.04 Lízací Lopata
ASUS EEE 901 - Ubuntu 10.04 Lízací Lopata
Vodafone 845 s Androidem 2.3  Nepoužívejte Windows ! Je nebezpečný, nepoužitelný, nestabilní a možná i něco víc, ale to M$ zatím tají ... Uznávám 2 bohy : sebe a google

LadaLUNI

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 10 Srpna 2009, 09:46:07 »
Nad postel velkej plakát na zeď nebo ne :o) Jasně někdo rád samolepky někdo plakáty, někdo wallpapery...

Moc reakcí tu není asi jsou všichni u vody v Mexiku...
« Poslední změna: 21 Srpna 2009, 00:28:37 od Anna Taliánová »
Tiskneme srdcem

Prsatá blondýna

• Závislák
  • Stále se učím...
    • Osobní portfolio
« Odpověď #3 kdy: 10 Srpna 2009, 12:05:04 »
njn, nějak to lidi neláká. já se asi ozvu až s příchodem školního roku. bude toho víc i pro lidi z školy asi
AMD Phenom X4 9500, 2GB DDR2 800MHz RAM(GEIL), 200GB SATA (Seagate), nVidia 8600GT (ASUS), MSI K9A2CF-F MB -  Ubuntu 10.04 Lízací Lopata
Vodafone 845 s Androidem 2.3  Nepoužívejte Windows ! Je nebezpečný, nepoužitelný, nestabilní a možná i něco víc, ale to M$ zatím tají ... Uznávám 2 bohy : sebe a google

LadaLUNI

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 11 Srpna 2009, 17:19:19 »
K.O.
Kdo che zdarma toho tučňáka A4, který drží na skle sám bez lepidla a udělá tím pádem "beta testera"??
Tiskneme srdcem

Prsatá blondýna

• Závislák
  • Stále se učím...
    • Osobní portfolio
« Odpověď #5 kdy: 11 Srpna 2009, 19:18:37 »
hmm, nejak to lidi sabotuji.... promin ale ja ho moc nechci, nemam ho kam dat

LadaLUNI

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 13 Srpna 2009, 09:45:32 »
No jo prázdniny, počkám. Před Vánoci tu ale byl jeden človíček, co přesně tohle chtěl a ptal se na cenu. Tak se snad přihlásí.
Kdopak chce tučňáka ?? :o)
« Poslední změna: 23 Července 2010, 00:03:32 od Anna Taliánová »
Tiskneme srdcem

Marcel Gavalier - Gavo

• Aktivní člen
  • *
    • Facebook - GavoStar
Re: Samolepky, trička, polepy, plakáty atd.
« Odpověď #7 kdy: 14 Září 2009, 12:25:48 »
Zadarmo, to znie dobre :D ale ja som dalekooo a posta nieco stoji kolko asi?
Po 19:00 sa k odpovedi neodpracujes! - Vsetci kukaju vecerne spravodajstvo!  :/
Ubuntu 9.10 "na tvrdo"
XPS M1530 CORE 2 DUO T8300 2.40GHz,800,3M Memory Dual Channel 3.0GB (1X2GB + 1X1GB) 667 MHz DDR2 SDRAM Hard Drive 250GB Serial ATA (5400RPM) Graphics Card 256MB NVIDIA GeForce Go 8600M GT

perseidy

• Návštěvník
« Odpověď #8 kdy: 24 Září 2009, 17:01:35 »
No jo prázdniny, počkám. Před Vánoci tu, ale byl jeden človíček co přesně tohle chtěl a ptal se na cenu. Tak se snad přihlásí.
Kdopak chce tučnáka ?? :o)
kdyžtak mě písni na skype a domluvíme nějakou nálepku a trika ....skype:aldan12
« Poslední změna: 12 Listopadu 2009, 16:11:30 od Anna Taliánová »

LadaLUNI

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #9 kdy: 02 Října 2009, 10:43:46 »
to spíš napiš maila, je na krámku hned pod číslem účtu, myslím :)
Tiskneme srdcem

Rixx

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #10 kdy: 12 Října 2009, 12:27:55 »
Zadarmo, to znie dobre :D ale ja som dalekooo a posta nieco stoji kolko asi?

Pošta stojí veru dosť. Ja som od Láďu bral samolepky a tričká a to poštovné spravilo dosť. Nepamätám sa presne ale doporučene to bolo okolo 8 euro. Ale nálepky aj tričká sú super!

Martin Šácha

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
« Odpověď #11 kdy: 28 Října 2009, 20:52:46 »
Platí ta nabídka (samolepky) stále, nebo už termíny vypršely? Je někde nějaká galerie, fotky hotových výtvorů? Je možné poslat vlastní obrazový zdroj? A je nějaké množstevní omezení, například minimální objednávka 20 kusů?

Prosím specifikuj vše ;D

Mint MATE 64bit / DuckDuckGo.com
Programátoři považují WYSIWYG za špatné u kódu i u žen. Programátor chce "dostat to, co žádá“ – kód tajemný, neodpouštějící, nebezpečný.

Prsatá blondýna

• Závislák
  • Stále se učím...
    • Osobní portfolio
« Odpověď #12 kdy: 30 Října 2009, 08:58:21 »
jelikož jsem za poslední velkou objednávkou stál dosti i já dovolím si odpovědět za Láďu : samolepek můžeš si objednat téměř kolik chceš ( samozřejmě nějak rozumně.. ) . co se týče možnosti aktuální objednávky to nevím, to asi upřesní Láďa , ale myslím že nebude problém. a vlastní zdroj ? můžeš . jen je potřeba aby t bylo ve vektoru.

toť ode mně asi vše. zbytek doplní Láďa

btw : pokud nutně chceš vidět hotové tak se ozvi osobně
« Poslední změna: 12 Listopadu 2009, 16:13:31 od Anna Taliánová »

Martin Šácha

• Administrátor fóra
« Odpověď #13 kdy: 30 Října 2009, 10:27:49 »
Díky ale není to nutné, jenom jestli někde na netu náhodou nevisí fotky...

Množství plánuji kolem 2x A4 samolepek (1x velká přes celou stránku, na druhé nějaké malé)

S vektorem problém nebude, jaké formáty mohu použít?
Programátoři považují WYSIWYG za špatné u kódu i u žen. Programátor chce "dostat to, co žádá“ – kód tajemný, neodpouštějící, nebezpečný.

Prsatá blondýna

• Závislák
  • Stále se učím...
    • Osobní portfolio
« Odpověď #14 kdy: 31 Října 2009, 12:26:47 »
formáty ? ja nevím. je to celkem jedno, vždyť překonvertovat se to dá vždycky

Martin Šácha

• Administrátor fóra
« Odpověď #15 kdy: 31 Října 2009, 13:02:48 »
Našel jsem ještě toto http://wiki.ubuntu.cz/Kr%C3%A1mek
Něco takého jsem si představoval. Předpokládám že ty samolepky ještě fungují?

boonn

• Aktivní člen
  • *
  • Urgulak the Great
« Odpověď #16 kdy: 07 Listopadu 2009, 14:59:27 »
Zdary,
nejsi náhodou někde poblíž Pardubic? Já bych docela bral na kolej nějaký plakát ...
The only good is knowledge and the only evil is ignorance.
   ~ Socrates
 Use linux flarerpg.org - great open source game

LadaLUNI

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #17 kdy: 13 Prosince 2009, 09:38:35 »
Platí ta nabídka (samolepky) stále, nebo už termíny vypršely? Je někde nějaká galerie, fotky hotových výtvorů? Je možné poslat vlastní obrazový zdroj? A je nějaké množstevní omezení, například minimální objednávka 20 kusů?
Prosím specifikuj vše ;D

Cau dlouho sem tu nebyl ... Galerie viz Krámek, foto je minimální. Muzes poslat vlastní, ale nezaručuji dobu zpracování, množství není omezeno můžes si objednat i jeden kus.
« Poslední změna: 10 Března 2010, 09:37:36 od Anna Taliánová »
Tiskneme srdcem

LadaLUNI

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #18 kdy: 13 Prosince 2009, 09:40:19 »
Zdary,
nejsi náhodou někde poblíž Pardubic? Já bych docela bral na kolej nějaký plakát ...

Jasně jsem přesně z Pardubic. Konečně někdo s plakátem .... snad budeš chtít i nějaký pořádný formát :o) jako první "plakátovač" ti jistě vyjdu vstříc.
« Poslední změna: 24 Prosince 2009, 00:46:13 od Anna Taliánová »
Tiskneme srdcem

LadaLUNI

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #19 kdy: 13 Ledna 2010, 10:46:55 »
Ahojda po Vánocích. Jaká je spokojenost se samolepkami a tričkama??
Děkuji všem a přeji super rok 2010
« Poslední změna: 10 Března 2010, 09:38:00 od Anna Taliánová »
Tiskneme srdcem

boonn

• Aktivní člen
  • *
  • Urgulak the Great
« Odpověď #20 kdy: 14 Ledna 2010, 16:23:02 »
Zdary,

Jasně jsem přesně z Pardubic. Konečně někdo s plakátem .... snad budeš chtít i nějaký pořádný formát :o) jako první "plakátovač" ti jistě vyjdu vstříc.

Ok, po zkouškovým se ozvu, tzn. tak do měsíce ... zatím  ;)
« Poslední změna: 10 Března 2010, 09:38:18 od Anna Taliánová »
   ~ Socrates

boonn

• Aktivní člen
  • *
  • Urgulak the Great
« Odpověď #21 kdy: 24 Února 2010, 01:28:29 »
Zdary,

Zdravím, tak už mám po zkouškovém ... chtěl bych plakát o vel. A3 (nebo větší) a triko L - potisk jen zepředu, ale nevím, jak se pohybujou ceny (pokud by to byla pro mě moc velká pálka nešel bych do toho).  Takže se kdyžtak ozvi, dík.
« Poslední změna: 10 Března 2010, 09:38:39 od Anna Taliánová »
   ~ Socrates

LadaLUNI

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #22 kdy: 18 Března 2010, 11:22:32 »
Ahojte potreboval by som sa opýtať na plagáty aké rozmery sú chcel by som ich umiestniť do firmy a aké druhy mate a tiež na trička nejaký popis by som poprosil a aj ceny k tomu v € ďakujem vopred.

Ahoj, plakáty bude asi nejjednodušší vyrobit z wallpaperů, chce to aspoň 1440 x 900 px. Velikost je na tobě a do Eur to přepočítáme.
Tiskneme srdcem

LadaLUNI

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #23 kdy: 18 Března 2010, 11:30:15 »
Zdravím, tak už mám po zkouškovém ... chtěl bych plakát o vel. A3 (nebo větší) a triko L - potisk jen zepředu, ale nevím, jak se pohybujou ceny (pokud by to byla pro mě moc velká pálka nešel bych do toho).  Takže se kdyžtak ozvi, dík.

Triko je okolo 330 Kč a plakát dle kvality tisku. Připravené plakáty nemám, ale celkem v pěkné kvalitě se dají vytisknout i z wallpaperů, aspoň 1440 x 900 px.

Nejlevnější A3 jsem schopen udělat za 30 Kč. Pak ještě na super fotokvalitě cca za 75 Kč.
Tiskneme srdcem

boonn

• Aktivní člen
  • *
  • Urgulak the Great
« Odpověď #24 kdy: 18 Března 2010, 19:51:24 »

Triko je okolo 330 Kč a plakát dle kvality tisku. Připravené plakáty nemám, ale celkem v pěkné kvalitě se dají vytisknout i z wallpaperů, aspoň 1440 x 900 px.

Nejlevnější A3 jsem schopen udělat za 30 Kč. Pak ještě na super fotokvalitě cca za 75 Kč.

Lado, Díky za odpověď, napíšu ti do zpráv ..
   ~ Socrates

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.