Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nechcem shiretoko :)  (Přečteno 2128 krát)

tylik

• Host
Nechcem shiretoko :)
« kdy: 23 Října 2009, 20:38:40 »
Ako nainstalujem klasicky firefox 3.5?
Shiretoko mi nevyhovuje.
« Poslední změna: 25 Října 2009, 17:39:31 od tylik »

centos

• Návštěvník
Re: Nechcem shiretoko!
« Odpověď #1 kdy: 23 Října 2009, 23:33:44 »
To je to stejné jen s jiným názvem, ne?
"Změna" na FF se provede tímto http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1225754&highlight=firefox+branding
Arch Linux
last.fm, čsfd

tylik

• Host
« Odpověď #2 kdy: 25 Října 2009, 00:22:19 »
To je to stejné jen s jiným názvem, ne?
"Změna" na FF se provede tímto http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1225754&highlight=firefox+branding

nefugnuje.
Stale mam shiretoko

nettezzaumana

• Host
« Odpověď #3 kdy: 25 Října 2009, 00:34:47 »
co kdybys ty linej a nevychovanej chlapce zmenil styl?

ad.1) a precti si par bodu od vojtecha.t jak psat prispevky .. do tohodle threadu jsem se podival jen ze zajmu: co za r*tarda takhkle ignorantsky pojmenovalo thread .. to jsem ani netusil, ze obsah bude takto arogantni a tupy ..
nikdo tady neni od toho, aby ti delal support a abys tu vydaval rozkazy. pokud na to nemas, tak Linux nepouzivej

Pavel Půlpán

« Odpověď #4 kdy: 25 Října 2009, 10:52:42 »
Hmm, Ntzův vytříbený styl opět na scéně... 8)

phplus

• Stálý člen
  • **
  • MSI ATI Radeon 7860, NVIDIA GeForce GTX 650
« Odpověď #5 kdy: 25 Října 2009, 13:29:33 »
Musím říci, že se mi tón příspěvku žadatele o pomoc také nelíbil. Když něco potřebuji, slušně požádám, nejlépe poprosím.

Martin Šácha

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
« Odpověď #6 kdy: 25 Října 2009, 15:30:49 »
A, ehm, proč se vůbec FF předělával, respektive proč nezůstala v repotizářích ,,klasická" verze?
Mint MATE 64bit / DuckDuckGo.com
Programátoři považují WYSIWYG za špatné u kódu i u žen. Programátor chce "dostat to, co žádá“ – kód tajemný, neodpouštějící, nebezpečný.

tylik

• Host
« Odpověď #7 kdy: 25 Října 2009, 15:34:44 »
co kdybys ty linej a nevychovanej chlapce zmenil styl?

ad.1) a precti si par bodu od vojtecha.t jak psat prispevky .. do tohodle threadu jsem se podival jen ze zajmu: co za r*tarda takhkle ignorantsky pojmenovalo thread .. to jsem ani netusil, ze obsah bude takto arogantni a tupy ..
nikdo tady neni od toho, aby ti delal support a abys tu vydaval rozkazy. pokud na to nemas, tak Linux nepouzivej

Prepac ale neviem cim som sa previnil, to preto ze som tam dal vykricnik?
To tu treba prosit prosit a prosit? Ved ja myslim ze je samozrejme ze kazdy kto potrebuje poradit tak sem napise a je vdacny za pomoc, ja to berem ako samozrejmost.

petrakis

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #8 kdy: 25 Října 2009, 17:02:50 »
Tvuj zpusob a polozeni otazky byl fakt hodne prinejmensim neslusnej, ale dam ti reseni tveho problem.

vse budes delat pod pravy roota (jinak nebudes moct prepsat potrebne soubory)

Popisu ti moje nastaveni jelikoz nevim kterou presne verzi Firefoxu-3.5 (shiretoko mas), u mne to je firefox-3.5.5pre s lokalizaci en-US

1.) otevres si slozku usr/lib/firefox-3.5.5pre

2.) nasledne v adresari chrome najdes archivy browser_branding.jar a browser-branding-en-US.jar (zajima nas archiv s lokalizaci)

tenhle archiv si udelas extract , objevi se ti adresar locale, v nem najdes adresar branding a soubory brand.dtd a brand.properties

3.) otevres si soubor brand.dtd v textovem editoru, zmenis si nazev Shiretoko na co chces a ulozis jej

4.) nasledne adresar locale zarchivujes a archiv pojmenujes browser-branding-en-US.jar a potvrdis prepsani jiz existujiciho

tenhle archiv si zkopiruj a nekde uschovej, nevim totiz jestli se neprepisuje pri updatech

P.S. Pokud mas jinou lokalizaci hledej archiv s tvoji lokalizaci, delet to pomalu krok po kroku, jinak si odpalis celej firefox
P.P.S priste v pripade ze hledas pomoc trochu slusnejsi zpusob je vitan

Znalosti ⇛ Linux: Pokročilý ┃ Programování: Pokročilý ┃ Angličtina: Pokročilý
Systém: Ubuntu 10.04 32-bit (en_US.utf8)
Specifikace⇛ Intel Core 2 E8400 3.00GHz │ RAM 3072 MiB │ DG31PR INTEL - Intel DG31PR Grafické karty: nVidia NV44 [GeForce 6200 TurboCache(TM)] [10DE:161] Sítě: Ethernet: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10EC:8168]

tylik

• Host
« Odpověď #9 kdy: 25 Října 2009, 17:38:55 »
Tvuj zpusob a polozeni otazky byl fakt hodne prinejmensim neslusnej, ale dam ti reseni tveho problem.

vse budes delat pod pravy roota (jinak nebudes moct prepsat potrebne soubory)

Popisu ti moje nastaveni jelikoz nevim kterou presne verzi Firefoxu-3.5 (shiretoko mas), u mne to je firefox-3.5.5pre s lokalizaci en-US

1.) otevres si slozku usr/lib/firefox-3.5.5pre

2.) nasledne v adresari chrome najdes archivy browser_branding.jar a browser-branding-en-US.jar (zajima nas archiv s lokalizaci)

tenhle archiv si udelas extract , objevi se ti adresar locale, v nem najdes adresar branding a soubory brand.dtd a brand.properties

3.) otevres si soubor brand.dtd v textovem editoru, zmenis si nazev Shiretoko na co chces a ulozis jej

4.) nasledne adresar locale zarchivujes a archiv pojmenujes browser-branding-en-US.jar a potvrdis prepsani jiz existujiciho

tenhle archiv si zkopiruj a nekde uschovej, nevim totiz jestli se neprepisuje pri updatech

P.S. Pokud mas jinou lokalizaci hledej archiv s tvoji lokalizaci, delet to pomalu krok po kroku, jinak si odpalis celej firefox
P.P.S priste v pripade ze hledas pomoc trochu slusnejsi zpusob je vitan

diky za navod ale mne nejde len o prepisanie nazvu.
vela funkcii co som si vsimol je inych od klasickeho firefoxu..

petrakis

• Stálý člen
  • **
Re: Nechcem shiretoko :)
« Odpověď #10 kdy: 25 Října 2009, 17:46:41 »
Tak zda se ze jsi vedle, Shiretoko je kodovy oznaceni od Mozilly pro firefox-3.5. V pripade ze ti Firefox-3.5 nevyhovuje, odinstaluj ho a nech si bud radu 3.0 anebo puzivej jinej browser. Pokud si myslis ze mezi Shiretokem a Firefoxem-3.5 je nejakej rozdil, tak se hodne mylis, je to ta sama vec jenom Shiretoko je kodove oznaceni tak jako je Namoroka oznaceni pro Firefox-3.6
Znalosti ⇛ Linux: Pokročilý ┃ Programování: Pokročilý ┃ Angličtina: Pokročilý
Systém: Ubuntu 10.04 32-bit (en_US.utf8)
Specifikace⇛ Intel Core 2 E8400 3.00GHz │ RAM 3072 MiB │ DG31PR INTEL - Intel DG31PR Grafické karty: nVidia NV44 [GeForce 6200 TurboCache(TM)] [10DE:161] Sítě: Ethernet: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10EC:8168]

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #11 kdy: 25 Října 2009, 18:33:14 »
On má patrně na mysli volání programů, které volají stále FF 3.0, i když už v systému není.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

tylik

• Host
« Odpověď #12 kdy: 25 Října 2009, 23:46:45 »
Tak zda se ze jsi vedle, Shiretoko je kodovy oznaceni od Mozilly pro firefox-3.5. V pripade ze ti Firefox-3.5 nevyhovuje, odinstaluj ho a nech si bud radu 3.0 anebo puzivej jinej browser. Pokud si myslis ze mezi Shiretokem a Firefoxem-3.5 je nejakej rozdil, tak se hodne mylis, je to ta sama vec jenom Shiretoko je kodove oznaceni tak jako je Namoroka oznaceni pro Firefox-3.6

Pokial viem tak shiretoko nie je cisto firefox.
Shiretoko (logo, pomenovanie atd) je kvoli licencnym podmienkam.
A ubuntu si ten firefox upravuju podla seba, co sa vyvojarom firefoxu(mozilla) nepacilo a nepaci a preto je tu ten shiretoko, ktory sa mne osobne napaci a nesadol mi.

Pouzival som verziu 3.0 ale nejak mi to nesko znova nainstalovat..

NoWin

• Host
« Odpověď #13 kdy: 26 Října 2009, 00:19:17 »

Pokial viem tak shiretoko nie je cisto firefox.
Shiretoko (logo, pomenovanie atd) je kvoli licencnym podmienkam.
A ubuntu si ten firefox upravuju podla seba, co sa vyvojarom firefoxu(mozilla) nepacilo a nepaci a preto je tu ten shiretoko, ktory sa mne osobne napaci a nesadol mi.

Pouzival som verziu 3.0 ale nejak mi to nesko znova nainstalovat..
Tak víš blbě, Minefield a Shiretoko jsou opravdu kódový názvy pro Firefox, takže to Firefox je. Iceweasel (teď už prej Icecat) je silně modifikovanej Firefox- změnili mu pouze název a logo, nic víc, furt je to ten samej Firefox!

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.