Dobry den
Mam problem s blikanim videa v ubuntu 9.10, presneji recenovo mam gpu Ati 3750 kde mam zapnutou akceleraci a mam zcela vypnute veskere compiz efekty a muj problem je ten a to: kdyz spustim libovolne video avi,mkv tak se mi pri rychlich scenach jako by horizontalne pres celou video obrazovku [ a je jedno jestli video poustim pres fullscreen ci nikoli] blika obraz.
Ps: Vim ze tady je ohledne blikani obrazu hodne threadu ale vsechny pojednavaji o blikani obrazu jako fakt celem obrazu [ktery jsem uz taky zazil a musel upravovat u starsich ubuntu] ale me jde vse ok az pri tech rychlich scenach kdy se hybe cela obrazovka tak tam dochazi v takovem pruhu horizontalne napric obrazovkou k problikavani.
vse se deje na totemu i vlc
ps: zkousel jsem i compiz fusion icon [ikdyz jsem rikal ze mam vsechny efekty vypnute] ale jsem to udelal jen tak pro jistotu
Udelal jsem screen pro lepsi pochopeni, ale musim rict ze kdyz video jede tak to neni tak hrozne ale predstavte si ze v realnem videu takto vidite pouze tak jeden pruh ktery ruzne blika