No zivi ne tim, ze je admin, ale tim, ze se podivam na jeho web z profilu a tam vidim, ze poskytuje/val sluzby souvisejici s Linuxem (
http://linux.euweb.cz/), takze nevim, proc se domnivate, ze jsem to usoudil z toho, ze je admin.
Ja chapu, ze kdyz se tu nekdo pta, vypada patrne jako blbec, ale nemusi to tak byt nutne - Vy vite, ze nekteri maji v profillu osobni web a z nej se da ledacos vycist (kdyz uz ze me chcete nutne delal blba?).
K tematu: Jiste, ze to chci vyresit, jenom bych, kdyz uz jsem zjistil (aspon castecne) jak se veci maji, nerad stravil cas heslovanim Grubu, abych se pak dozvedel, ze to pujde prekonat uplne stejne nebo temer stejne jako predtim. To je cele, o co se tu snazim a bohuzel nekteri z Vas v duchu, ze jsem blbec, ktery neumi cist, mozna nectou o co mi jde a radi porad dokola to same.
Ja to potrebuju delat na 30 strojich a nez neco takovyho udelam (nevim jak Vy), tak se snazim zjistit co se da, abych nelital pul dne zbytecne. Tak sorry, ze chci mit jistotu. To neni jako doma na jednom stroji, kdyz se neco nepodari, vratit to nebo udelat znova.
Proto jsem se taky ptal, jestli je to i vlastnostiu Grubu2, protoze kdyz povysim na 9.10 nebo 10.04 bud se to vyresi nebo to budu muset delat znova. Co je spatneho, kdyz se na takove veci zeptam?