Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: PCMCIA datova karta  (Přečteno 735 krát)

THREEDE

• Návštěvník
PCMCIA datova karta
« kdy: 13 Listopadu 2009, 11:47:07 »
Zdravim Vas manici Ubuntu, mam zde problem ktory nanestastie som zatial nenasiel na ziadnom foru vyrieseny, ide o spojazdneni tejto karty od T-comu na Ubuntu.

Chystam sa prejst na Ubuntu /som lama/ ale uz davnejsie kedy som ho skusal sa mi nepodarilo nainstalovat ovladac pre tuto kartu.

Preto som sa rozhodol teraz rozdelit si disk, naformatovat ho do /a teraz som zabudol ako sa to vola pre Linux, proste neco 3 :D:D:D/

Vo windowse disk nevidim ale viem ze je pripravenyn  ainstalaciu Ubuntu.

Mam stiahnuty Ubuntu 9.10 verziu Desktop a tak by som chcel vediet ci mi dokaze dakto poradit a pomoc s nainstalovanim ovladacu pre internet. Viem ze tu bolo uz viac tem, ale ked som napisal osobne niekomu odkazal ma na forum tak preto pisem konkretne pre moj problem temu, dakujem za vasu ochotu popripadnu mi pomoct.

THREEDE

• Návštěvník
Re: PCMCIA datova karta
« Odpověď #1 kdy: 13 Listopadu 2009, 21:42:38 »
Aktualizace :

Tak dnes se mi podaril rozdelit Disk konkretne na Linux a funnkcne ho spustit , nastesti mi zustalo i XP takze muzu na net.

ainstaloval jsem ale Ubuntu 9.04.

A naskytl se mi problem hned ze mi ukazuje Anonymni monitor, to jest, mam tam barvy ruzove vsechno a sotva neco vidim, proste cely je to divny , pls poradi nekdo ?

THREEDE

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 15 Listopadu 2009, 23:46:31 »
Pozivam notebook Asus A6000, je mozny zeby mi to v Ubuntu 9.10 nenaslo a automaticky nenainstalovalo ovladac pro monitor ?

pls notaaaak reagujte jiz nekdo konecne :D

pavolzetor

• Host
« Odpověď #3 kdy: 17 Listopadu 2009, 13:20:55 »
pošli screenshot

THREEDE

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 18 Listopadu 2009, 00:08:24 »
fakt zaujimave je, ze v Ubuntu mi to ukazovalo barvy spatne, ale v XPcku ako aj tu sami uvidite su barvy OK, vedeli by ste niekto kde by mohol byt problem ? ako vravim, som lama :D, dakujem za odpovede.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.