Dobry den, mam problem. Jsem v zahranici a sleduji Cz tv jedine jako streamove video na netu. Na windows bylo vse ok. Ted ale chci pouzivat jen a jen linux (Ubuntu) a mam tento problem. Ve firefoxu verze 2 , Ubuntu posledni Edg.. a mozilla pluginu jdou jen zpravy na nove a jeste v nejake zhrosene kvalite. CT24 jde, ale ostatni programy na CT1 blbnou. Kdyz chci spusti treba nejaky porad - tak v pripade spusteni wmv se spusti jen reklama a v pripade pusteni real playerovskeho formatu jse pusti reklama uvadeci na fotbal a samotny porad uz nejde. Zajimava chyba, myslim ze je neco spatne na strane CT. Bo z Xpcek to jde a z Linuxu ne? pritom kdyby byla chyba u mne, tak mi prece nejde treba CT24 ci Nova.Jestli nekomu jde CT24, tak prosim vyzkousejste i CT1 a treba porad uvolnete se prosim a dejte mi vedet zda to take slape. Bo jestli je u mne chyba na mem laptopu, tak uz vazne nic nechapu. Chci to vyresit, bo je to opravdu jeden jediny problem co mi brani odvazat se od vydli. Dekuji predem za vase odpovedi. S pochopenim a uctou. Petr..IR