jj, sry, to som sa sekol trochu...ale pointa prispevku zostava rovnaka
Citace: quaker66 25 Ledna 2010, 15:15:47Citace: Roman Horník 24 Ledna 2010, 14:32:41Rozdíly mezi Firefoxem a Iceweaselem:1) Jinej název2) Jiný logoTo ostatní je naprosto stejný./* Možná bude pěknej flame */to není pravda, jméno a logo změnili proto, že si tam dali nějaký úpravy(např. integraci s upgradama v debian repozitářích a větší rychlost / menší nároky)bohuzial nemas pravdu. Firefox je sice OSS ale logo a nazov podlieha licencii EULA. Kedze debian nechcel firefox s EULA musel si vytvorit "vlastny firefox" a tak zobrali kod firefoxu (ktory je volne dostupny) a vznikol IceWeasel.. Zmenu loga a mena museli vykonat pretoze spominana EULA nepovoluje vyuzitie loga a mena pre iny projekt vychadzajuci z firefoxu a resp. ani pre ziadny iny.
Citace: Roman Horník 24 Ledna 2010, 14:32:41Rozdíly mezi Firefoxem a Iceweaselem:1) Jinej název2) Jiný logoTo ostatní je naprosto stejný./* Možná bude pěknej flame */to není pravda, jméno a logo změnili proto, že si tam dali nějaký úpravy(např. integraci s upgradama v debian repozitářích a větší rychlost / menší nároky)
Rozdíly mezi Firefoxem a Iceweaselem:1) Jinej název2) Jiný logoTo ostatní je naprosto stejný./* Možná bude pěknej flame */
Citace: wam]Spider007 25 Ledna 2010, 19:09:06jj, sry, to som sa sekol trochu...ale pointa prispevku zostava rovnaka Minulý týden jsem měl zkoušku z obchodního a autorského práva, takže ještě chvíli na tyhle věci budu háklivý
Citace: Vojtěch Trefný 25 Ledna 2010, 20:13:52Citace: wam]Spider007 25 Ledna 2010, 19:09:06jj, sry, to som sa sekol trochu...ale pointa prispevku zostava rovnaka Minulý týden jsem měl zkoušku z obchodního a autorského práva, takže ještě chvíli na tyhle věci budu háklivý pohoda treba opravit chybu, aby sa nahodou nesirila dalej@quaker: mne len proste pride divne, ze chalani okolo debianu upravia a zrychlia firefox a zmensia HW naroky na pockanie a typkom v mozille to trva roky. A keby sa im to aj podarilo, tak si myslim, ze mozillaci by to velmi rychlo odkukali
to jedivný..... a mě tam zrovna včera někdo pogratuloval, že mám ubuntu a firefox.-))) ...a to že někdo řekne že ubuntu je na prd,je dáno tím že mu prostě nevyhovuje,nebo se mu nelíbí,ale věřte ,že na něm taky možná začínal.-)))
<Firzen> tak teď budu Číňan<Firzen> tak uvidíme
Citace: Mraky 26 Ledna 2010, 13:28:06to jedivný..... a mě tam zrovna včera někdo pogratuloval, že mám ubuntu a firefox.-))) ...a to že někdo řekne že ubuntu je na prd,je dáno tím že mu prostě nevyhovuje,nebo se mu nelíbí,ale věřte ,že na něm taky možná začínal.-)))Každý někdy používal ubuntu a kdo říká že ne, dělá to dodnes