Zdravím kluci.... situace je následující. Už dlouho máme v paneláku svoji síť a jejím srdcem je takovej střep starý pentium co je nahoře u zesilovačů antén. Běží na něm ubuntu a LAMP. Lidi tam maj svoje stránky a věci do školy a zkoušej si na něm třeba věci než je dají na internet a tak. Jak píšu, není to žádnej rychlík, hlavně když jsme tam teď dali joomlu a leze do ní víc lidí, to se stránka načítá fakt dlouho. Ptala jsem se našeho učitele ictéčka a říkal že to bude asi přetíženou databází. No a protože jsme teď získali ještě jeden podobnej střep

tak mně napadlo jestli by nešlo je spolu nějak propojit tak, aby na jednom šla ta databáze a na druhým apač. Pokusím se to nakreslit:
[první servr - mysql] < ------- > [druhý servr - www] < ----- sem se připojí krabička [◘◘◘◘◘◘◘] --- a do těch ◘◘◘ jsou kabely z bytů
Jsem hrozná lama

- LAMP se nainstalil automaticky a všechno funguje samo, ale tady vůbec nevím co s tím, jak to propojit. Jo v každým tom počítači jsou dvě síťovky tak třeba by to šlo nějak využít, propojit k sobě.... ale fakt nevím

jinak u toho poče je ta krabička s hodně zdířkama co jsou do ní zapojený lidi a zdířek je ještě taky pár volnejch.
Fakt díky moc za jakoukoliv radu. V.