Včera večer - normální aktualizace ve Správci aktualizací, tak samozřejmě odkliknu, měl jsem přeci betu a najednou čumím: Odstraňuji evolution, odstraňuji gnome-commander... ubuntu-tweak, ubuntu-desktop, gnome-session, gdm, pidgin, gthumb.... a cca 60 dalších gnome balíků.... Nejhorší na tom bylo, že to nešlo utnout... volba zrušit byla neaktivní... šup - ikony většiny aplikací z panelu ap. zmizely, nic nešlo spustit a prej Restartovat systém... nu což - co mi tak asi zbývalo... A Ubuntu už mi nenaběhlo!!! A to dokonce ani v Recovery mode!!!
Tak to byla fakt paráda!!! Jestli je možná (i když chápu, že jde stále jen o beta verzi) taková agresivní aktualizace (bohužel si už nepamatuji názvy balíků, byly 4 a samý ...lib), která totálně rozhodí systém, tak mě to fakt kaká...
Nabootoval jsem z LiveCD, kouknul na systém, ten se tvářil, jako že tam je... Ale spustit pořád nešel, v Recovery mode jen proběhl výčet HW a nějaký System space a blikající kurzor a nic nešlo ani napsat

Takže nakonec jsem zvolil radikální řešení - pomocí gParted zcela odstranil linuxové oddíly, pomocí Windows 7 Rescue disc jsem obnovil MBR a Boot a z volnýho místa po Ubuntu jsem ve Windows 7 udělal další Média disk...
Počkám na finální verzi...