snouman.net : když něškdo napíše článek na nějaké téma na tento web neznamená, že by nemohl být třeba i na wiki či někde jinde ( samozřejmě s ohledem na práva autora )
parolua : och, mé webmasterovské srdce se raduje i křičí bolestí ! doufám, že to .html v URL je pouze mod_rewrite ale i kdyby ne tak o to mi nejde... i já jsem tak začínal. ale pokusím se ti o lehkou kritiku. neber to zle, jsem rád že podobné weby vznikají, ale spíše jako rady pro zlepšení.
grafika - koukám že narozdíl ode mě s grafikou umíš a vypadá to fakt dobře ale prosím
zruš ty lístky !! ono je rozdíl mezi krásnou grafikou a hromadou grafickych efektu co sice vypadaji kazdy zvlast dobre ale namackany na sobe akorat platou a hizdi. napr v
http://linuxlex.tym.cz/galerie.html . krasna grafika , obsah vyplneny videama z youtube. to je v poradku. ale kdyz mi tam lita ten orel ( omlouvam se ornitologum pokud se mylim ) a kolem toho listecky. promin ale to je moc. ono nekdy mene je vice.
deleni clanku - zkus kotvy nebo neco cim trochu oddelis clanky nebo nastinis o cem ten clanek je.
jinak pekne. dobra prace, jen tak dal