Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Přispějte články  (Přečteno 8052 krát)

parolua

• Návštěvník
    • LinuxLex tym
Přispějte články
« kdy: 20 Dubna 2010, 03:43:57 »
Zdravím lidičky,

chtěl jsem jen požádat o pomoc při tvorbě webu zaměřeného na Linux. Nějakou dobu už běží a návštěvnost se zvyšuje. Prosím, pomozte nám tím, že jakkoli přispějete článkem, recenzí apod.

Najdete nás na http://linuxlex.tym.cz

Předem děkuji Alex
LinuxLex OS 10.6 Stable a Ubuntu 11.04 Alpha

Frejda62

• Aktivní člen
  • *
  • Na Linuxu se stále učím.
Re: Přispějte články
« Odpověď #1 kdy: 20 Dubna 2010, 09:43:49 »
Koukám že to budou celkem dobré stránky.. ;)
frejda-desktop
Ubuntu 12.04
 i686 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ GeForce 9500 GT 1024 MB   RAM..2.G

parolua

• Návštěvník
    • LinuxLex tym
« Odpověď #2 kdy: 20 Dubna 2010, 10:59:43 »
Koukám že to budou celkem dobré stránky.. ;)
Sanžíme se co to jde ;) Postupně budeme více a více rozšiřovat. Pokud by jsi měl jakýkoli nápad, prosím přispěj, budu rád. Jinak díky.

Tomáš Břinčil

• Občanské sdružení Ubuntu ČR
  • Závislák
  • moje obrázky ↓
    • TomasBrincil.cz
« Odpověď #3 kdy: 20 Dubna 2010, 12:57:25 »
Nic proti, ale snažit se decentralizovat už tak málo kvalitních článků o ubuntu mi přijde jako naprostá hloupost ::)

parolua

• Návštěvník
    • LinuxLex tym
« Odpověď #4 kdy: 20 Dubna 2010, 21:52:24 »
Nic proti, ale snažit se decentralizovat už tak málo kvalitních článků o ubuntu mi přijde jako naprostá hloupost ::)

Uživatel je ten, který má největší zkušenost a myslím, že pokud někdo přispěje kvalitním článkem ze svého hlediska...nic tím nepokazí. Pokud lidé, kteří uvažují o změně systému najsou jen základní informace a nedozví se nic více, pak jsou vcelku rozhozeni tím co nainstalují.
Prostě si myslím, že je potřeba názorů uživatelů. Navíc web není zaměřen jen na UBUNTU ale na Linux celkově, ale ano - já osobně jsem UBUNťák a asi vždy budu. ;)

airlive

• Závislák
  • Linux User: 479151.
« Odpověď #5 kdy: 20 Dubna 2010, 21:59:34 »
Stránky jsou pěkný,dobře udělaný,obsahově slušný, akorát se mi zdají rušivé ty lístky co pořád poletují ;)
→ mrkni sem to se mi dnes zalíbilo  8)
http://ubuntusatanic.org/
openSUSE Leap 15.1
Vivaldi: King of Browsers.
"Tón, kterým se hovoří v linuxových skupinách, je tvrdý, ale srdečný..."

Tadeáš Pařík

• Předseda občanského sdružení Ubuntu ČR a člen placené komunitní podpory
    • Ubuntu.cz
« Odpověď #6 kdy: 20 Dubna 2010, 22:19:38 »

Uživatel je ten, který má největší zkušenost a myslím, že pokud někdo přispěje kvalitním článkem ze svého hlediska...nic tím nepokazí. Pokud lidé, kteří uvažují o změně systému najsou jen základní informace a nedozví se nic více, pak jsou vcelku rozhozeni tím co nainstalují.
Prostě si myslím, že je potřeba názorů uživatelů. Navíc web není zaměřen jen na UBUNTU ale na Linux celkově, ale ano - já osobně jsem UBUNťák a asi vždy budu. ;)

Přispívejte prosím na wiki  ;D
Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz.

Ubuntu 14.04 64 bit / Windows 10 Pro - Intel DH87MC, Intel Core i7-4771, 8GB Ram, Kingston HyperX 3K SSD 120GB, Intel HD 4600 a ASUS GTX660-DC2OCPH-2GD5
Ubuntu 14.04 64bit - HP ProBook 4525s
Ubuntu 14.10 32bit - ThinkPad R52 (testování)

pariktadeas@jabbim.cz

Šuohob

• Závislák
« Odpověď #7 kdy: 20 Dubna 2010, 22:38:30 »
Stránky jsou pěkný,dobře udělaný,obsahově slušný, akorát se mi zdají rušivé ty lístky co pořád poletují ;)

no fuj tedy.. sice grafiku (z pohledu ciste umeleckeho) to ma vybornou, grafici v canonicalu by tyhle SE grafiky mohli zamestnat, ale to, ceho se to toma tyka se mi vubec nelibi
Tak dlouho se vrzá s Acerem, až se displej utrhne.

Prsatá blondýna

• Závislák
  • Stále se učím...
    • Osobní portfolio
« Odpověď #8 kdy: 20 Dubna 2010, 22:53:25 »
snouman.net : když něškdo napíše článek na nějaké téma na tento web neznamená, že by nemohl být třeba i na wiki či někde jinde ( samozřejmě s ohledem na práva autora )
parolua : och, mé webmasterovské srdce se raduje i křičí bolestí ! doufám, že to .html v URL je pouze mod_rewrite ale i kdyby ne tak o to mi nejde... i já jsem tak začínal. ale pokusím se ti o lehkou kritiku. neber to zle, jsem rád že podobné weby vznikají, ale spíše jako rady pro zlepšení.
grafika - koukám že narozdíl ode mě s grafikou umíš a vypadá to fakt dobře ale prosím zruš ty lístky !! ono je rozdíl mezi krásnou grafikou a hromadou grafickych efektu co sice vypadaji kazdy zvlast dobre ale namackany na sobe akorat platou a hizdi. napr v http://linuxlex.tym.cz/galerie.html . krasna grafika , obsah vyplneny videama z youtube. to je v poradku. ale kdyz mi tam lita ten orel ( omlouvam se ornitologum pokud se mylim ) a kolem toho listecky. promin ale to je moc. ono nekdy mene je vice.

deleni clanku - zkus kotvy nebo neco cim trochu oddelis clanky nebo nastinis o cem ten clanek je.

jinak pekne. dobra prace, jen tak dal
AMD Phenom X4 9500, 2GB DDR2 800MHz RAM(GEIL), 200GB SATA (Seagate), nVidia 8600GT (ASUS), MSI K9A2CF-F MB -  Ubuntu 10.04 Lízací Lopata
ASUS EEE 901 - Ubuntu 10.04 Lízací Lopata
Vodafone 845 s Androidem 2.3  Nepoužívejte Windows ! Je nebezpečný, nepoužitelný, nestabilní a možná i něco víc, ale to M$ zatím tají ... Uznávám 2 bohy : sebe a google

Tadeáš Pařík

• Předseda občanského sdružení Ubuntu ČR a člen placené komunitní podpory
    • Ubuntu.cz
« Odpověď #9 kdy: 20 Dubna 2010, 22:58:55 »
snouman.net : když něškdo napíše článek na nějaké téma na tento web neznamená, že by nemohl být třeba i na wiki či někde jinde ( samozřejmě s ohledem na práva autora )
parolua : och, mé webmasterovské srdce se raduje i křičí bolestí ! doufám, že to .html v URL je pouze mod_rewrite ale i kdyby ne tak o to mi nejde... i já jsem tak začínal. ale pokusím se ti o lehkou kritiku. neber to zle, jsem rád že podobné weby vznikají, ale spíše jako rady pro zlepšení.
grafika - koukám že narozdíl ode mě s grafikou umíš a vypadá to fakt dobře ale prosím zruš ty lístky !! ono je rozdíl mezi krásnou grafikou a hromadou grafickych efektu co sice vypadaji kazdy zvlast dobre ale namackany na sobe akorat platou a hizdi. napr v http://linuxlex.tym.cz/galerie.html . krasna grafika , obsah vyplneny videama z youtube. to je v poradku. ale kdyz mi tam lita ten orel ( omlouvam se ornitologum pokud se mylim ) a kolem toho listecky. promin ale to je moc. ono nekdy mene je vice.

deleni clanku - zkus kotvy nebo neco cim trochu oddelis clanky nebo nastinis o cem ten clanek je.

Ornitologové děkují, hádej proč ;D

P.S. Za chvíli to vrátím nazpátek :)

Edit: tak je to zas nazpět, ten létající neřád mě tu štval  :)
« Poslední změna: 20 Dubna 2010, 23:12:19 od Tadeáš Pařík »
Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz.

Ubuntu 14.04 64 bit / Windows 10 Pro - Intel DH87MC, Intel Core i7-4771, 8GB Ram, Kingston HyperX 3K SSD 120GB, Intel HD 4600 a ASUS GTX660-DC2OCPH-2GD5
Ubuntu 14.04 64bit - HP ProBook 4525s
Ubuntu 14.10 32bit - ThinkPad R52 (testování)

pariktadeas@jabbim.cz

parolua

• Návštěvník
    • LinuxLex tym
« Odpověď #10 kdy: 21 Dubna 2010, 01:54:58 »

Díky moc... neberu to špatně neboj. Jsem rád, když někdo napíše připomínky a samozřejmě se web teprve tvoří, takže se pokusím vše doladit jak to má být. Ještě jednou díky a NEBOJ...lístky půjdou do háje ;) ;D

parolua

• Návštěvník
    • LinuxLex tym
« Odpověď #11 kdy: 21 Dubna 2010, 12:54:33 »

Už jsem se na to díval, díka za tip ;) Rozhodně to prostuduji blíž a objeví se to u nás na webu. Díky Alex

parolua

• Návštěvník
    • LinuxLex tym
« Odpověď #12 kdy: 21 Dubna 2010, 12:57:06 »

Přispívejte prosím na wiki  ;D
Samozřejmě, že něco je i odtama :D, ale to není o tom...je čerpána jistá věc, ale zbytek chceme aby uživatel přispěl do něčeho co napoví nejen stávajícím uživatelům, ale i těm co znají jen Wokna. Pokud možno vše na jednom místě. Ale díky i tobě za názor.

Tomáš Břinčil

• Závislák
  • moje obrázky ↓
    • TomasBrincil.cz
« Odpověď #13 kdy: 21 Dubna 2010, 12:57:50 »
@stet: Samozřejmě máš pravdu. Jen mi přijde líto, že každý hrabe na svém písečku a nesnaží se dělat něco pro komunitu ;)

Pavel Půlpán

« Odpověď #14 kdy: 21 Dubna 2010, 13:00:20 »
...Rozhodně to prostuduji blíž a objeví se to u nás na webu...
Myslíš ty lebky? ;D

@stet: Samozřejmě máš pravdu. Jen mi přijde líto, že každý hrabe na svém písečku a nesnaží se dělat něco pro komunitu ;)
Dávám Ti za pravdu. Jeden větší web znamená víc než desítky malých... ;)

airlive

• Závislák
  • Linux User: 479151.
« Odpověď #15 kdy: 21 Dubna 2010, 14:31:29 »

no fuj tedy.. sice grafiku (z pohledu ciste umeleckeho) to ma vybornou, grafici v canonicalu by tyhle SE grafiky mohli zamestnat, ale to, ceho se to toma tyka se mi vubec nelibi

...no když ti satanistický téma vadí,mám tu i jeden protipól ;)
http://ubuntuce.com/
openSUSE Leap 15.1
Vivaldi: King of Browsers.
"Tón, kterým se hovoří v linuxových skupinách, je tvrdý, ale srdečný..."

LuciusMare

• Závislák
« Odpověď #16 kdy: 21 Dubna 2010, 14:48:12 »
→ mrkni sem to se mi dnes zalíbilo  8)

...no když ti satanistický téma vadí,mám tu i jeden protipól ;)
http://ubuntuce.com/
Chci "Ubuntu Flying Spaghetti Monster edition" ! ;D
« Poslední změna: 21 Dubna 2010, 14:50:00 od LuciusMare »
Citace
<Firzen> tak teď budu Číňan
<Firzen> tak uvidíme :D
Jabber: LuciusMare (zkroucenina) jabbim (tecka) cz

Tomáš Břinčil

• Závislák
  • moje obrázky ↓
    • TomasBrincil.cz
« Odpověď #17 kdy: 21 Dubna 2010, 14:59:56 »
To bude dlouho bootovat xD

parolua

• Návštěvník
    • LinuxLex tym
« Odpověď #18 kdy: 21 Dubna 2010, 15:39:19 »
...Rozhodně to prostuduji blíž a objeví se to u nás na webu...
Myslíš ty lebky? ;D

Dávám Ti za pravdu. Jeden větší web znamená víc než desítky malých... ;)

jj lebky ;D někdo taky tak rád :D

parolua

• Návštěvník
    • LinuxLex tym
« Odpověď #19 kdy: 21 Dubna 2010, 15:40:46 »

Tak poraď, rád přijmu jakýkoli rozumný nápad. Proto jsem to sem dal... ;)
Díky

Pavel Půlpán

« Odpověď #20 kdy: 21 Dubna 2010, 18:20:47 »
No mně osobně... budu asi opakovat nápad někoho jiného, protože mám tušení, že už jsem to zde někde zahlédl... se líbí myšlenka ala planet.ubuntu.cz, jakožto dost často objevující se forma článků ve vývojářských kruzích. Nejen developeři mají co psát. Komunita kolem Ubuntu je velká, myslím, že by se podobný projekt uživil. Navíc by to mohl být i zdroj pro tvůrce wiki. ;)

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #21 kdy: 21 Dubna 2010, 18:43:10 »
No mně osobně... budu asi opakovat nápad někoho jiného, protože mám tušení, že už jsem to zde někde zahlédl... se líbí myšlenka ala planet.ubuntu.cz, jakožto dost často objevující se forma článků ve vývojářských kruzích. Nejen developeři mají co psát. Komunita kolem Ubuntu je velká, myslím, že by se podobný projekt uživil. Navíc by to mohl být i zdroj pro tvůrce wiki. ;)

O nějaké formě blogů pořád přemýšlím, ale aktuálně je v todo mnohem výše snaha udělat něco se stávajícími weby.

Pavel Půlpán

« Odpověď #22 kdy: 21 Dubna 2010, 18:44:42 »
S tím naprosto souhlasím. Co se týče hlavního webu, jak to s ním vůbec vypadá?

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #23 kdy: 21 Dubna 2010, 18:51:59 »
S tím naprosto souhlasím. Co se týče hlavního webu, jak to s ním vůbec vypadá?

S Tomem Fryzelkou jsme se nakonec shodli na vzhledu a Quaker už maká až se z něj kouří, aby to stihnul nakódovat do Drupalu a já potím krev při tvorbě obsahu (textů). Cílem pořád je stihnout to do 29. dubna, ale asi budeme muset buď vyplivnout nějakou RC verzi nebo udělat trochu odklad.

(Ale pst, všechno je tajný :))

Pavel Půlpán

« Odpověď #24 kdy: 21 Dubna 2010, 19:00:39 »
Heh, tak to Houmra musíš trošku popostrčit... včera mi celej večer na Jabberu psal nějaký vopičárny o jakémsi patchování čehosi nebo tak něco, místo aby makal, až se z něj kouřilo. :D

(Ale pšt, neříkej mu, že jsem mu ti to prásknul :))

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.