Taky čekám, kdy vyjdou nějaké finální opravy. Nevydržel jsem to a nahrál jsem RC a už pár dní žádná aktualizace, přitom je u mě ubuntu pěkně děravé, nefunguje nastavení podsvícení(je na plno po každém startu), nefunguje k němu OSD, oznamovací oblast (hodiny atd) je občas prázdná občas duplikovaná, občas nenaskočí dekorace oken, nastavení hlasitosti se spuštěným rythmbox je kapitola sama o sobě. Tohle vcelku není problém vydržet, horší je když mi pořád padá eclipse, nejspíš problém s USB, kde mám workspace, to je pro líného programátora vážné. Zato už funguje tlačítko ztlumit a konečně funguje vytoužený blur. Takže ty první chybky trochu kazí dojem z povedeného vzhledu. To mě snad už pro jednou naučí neinstalovat si betaverze a pěkně si počkat.
zkus "postupovat" pres update-manager , treba ti to nainstaluje "funkcni verzi"
co se tyce me, zatim spokojenost
podsviceni ok, dekorace oken ok, oznamovaci oblast ok, eclipse ok (taky jsem liny programator

), ale mam xubuntu
co je porad nedotazene, jsou OSD celkove (po najeti mysi zmizi, po odjeti mysi se zase objevi, nejdou "odkliknout"

)
celkove stabilita u meho ntb je lepsi, neseka se (pri celeronu 1,6ghz! ) ,jak tomu bylo od 8.04
uz nejak opravili i kompatibilitu meho notasu -> zatim se mi ani jednou nevypnuly USBcka, funguje zvuk, funguje vetracek na procesor, zatim to nepada
jedine co me stale stve je 100% vytizeni procesoru pri jakekoliv blbosti -> xubuntu, na ntb s 2gb ram dost divne, ramky jsou OK, procesor jsem netestoval (pokud nekdo vi o zatezovem testu na cpu, pm

)