Jo je pravda že k té co máš ty se dává 5dBi anténa. Ale zase tak hrozné neštěstí to není, vzhledem k tomu že se dá koupit už 10dBi anténa za 3OOkč
btw. dokonce na aukru je 12dBi za 180 Kč.... jestli pak to není nějaký podvod
viz:
http://aukro.cz/item1037894126_vsesmerova_antena_wifi_41cm_podstavec_12dbi_209.html_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
Plánoval jsem na víkend že se podívám kde se dá sehnat AWUS050NH, jenže teď jsi mě trochu zarazil
jak menší výkon? Kde jsi se to dočetl ,co jsem si četl nějaké fóra tak si jí dost lidí chválí. Sice nefunguje monitor a injekce paketů pod windows, ale to mě moc netrápí protože na takovéto hříčky stejně používám raději až na vyjímky Ubuntu.
EDIT: Už jsem to našel
Někde jsem se dočetl že pro Alfa AWUS036NH/AWUS036H podpora b/g/n je maximum 2000mW a pro AWUS050NH podpora a/b/g/n jen 500mW. Jestli myslíš tohle, tak je to opravdu škoda. Mohli to vyřešit nějak slušně a u té AWUS050NH umožnit přepínání z 5Ghz s 500mw na 2,4Ghz s výkonem až 2watty...
Tohle je opravdu dilema. Zase se nemůžu rozhodnout.
Chci si hlavně koupit něco co bych využil delší dobu s úspěchem pro připojení k poskytovateli a na "lámaní wifinek", je to sranda, stal se z toho pomalu pro mě sport