[quote ps. a pripominam, aby ses priste nechoval jako krupan co neumi pozdravit, poprosit nebo podekovat 
Proc bych se choval jako krupan? Omacku nechavam bokem, polozil jsem dotaz a staci mi stejne stroha odpoved. Nemyslim si, ze bych mel nekoho urazit. Pokud ano, nemusis mi odpovidat. Ja se snazim ostatnim taky poradit, pokud se mi neco nepozdava, tak proste nereaguji.
Jinak jsem se spatne vyjadril. Nejde mi o kdovijake mazani low-level formatem hdd. Chci jen:1. korektne zmenit hesla - dle jinych vlaken tady to nemusi byt az tak jednoduche a zmena nemusi probehnout korektne. 2. chci vycistit ff a chromium, aby nezustaly predvyplnene formulare, ulozene pristupy apod. Reinstalovat muzu, ale nechce se mi s tim uz tolik babrat... Instalovane aplikace necham tak, nic zajimaveho tu neni.
[/quote]
Myslím, že označenie "křupan" bolo trochu silné, ale v princípe s tým súhlasím. V každej verejnej komunikácii by malo existovať isté dekórum, ktoré je vhodné a slušné dodržiavať a ak jeden žiada o pomoc, mohol by utrúsiť slovká na pozdrav a poďakovanie... Holt, je fakt, že keď človek ide v šaline a vidí dvoch nadrbaných trapkov, ako sa hlučne "priateľsky" rozprávajú štýlom "každé druhé slovo vulgarizmus" človek ľahko zabudne na základnú slušnosť...