Zdravím, chtěl jsem se zeptat, zda je možné v případě že si nainstaluji klasické Ubuntu 10.04 ho potom nějak jednoduše upravit na Ubuntu Netbook Edition? Jde mi o to, že už delší dobu používám nejdříve Ubuntu 9.10 - Netbook Remix, nyní jsem povýšil na verzi 10.04 - Netbook Edition, mám netbook Acer Aspire one. Ubuntu se mi celkově moc líbí, nejen prostředím jako takovým, ale třeba i filosofií Ubuntu, nadšením všech co se na něm podílejí, psaním příkazů:-) atd.. sice teprv dělám první krůčku a učím se s ním, povedlo se mi ale rozchodit všechno co potřebuji... vážně uvažuji o tom, že si zakoupím nabízenou knihu o Ubuntu s DVD instalačkama, zlikviduju Win XP která zatím v netbooku ještě mám a definitivně přejdu na Ubuntu. Finální instalaci bych ale chtěl provést z toho ofic. DVD, když už ho budu mít:-) Tak by bylo moc fajn, kdyby šlo nějak kromě Gnome doinstalovat a rozchodit hlavně i to prostředí pro netbooky, případně nějaké programy a ovladače pro Acer Aspire One, tak jak je obsahuje distribuce Ubuntu netbook remix. Byl bych moc rád, kdyby mi s tím někdo poradil.
Nebo jaký je jiný rozdím mezi Ubuntu a Ubuntu Netbook Edition? Předpokládám, že je to jen v tom prostředí a nějakých aplikacích, nebo se mýlím?
Děkuji