rád bych si nastavil gnome panel podobně jako panel windows. Hlavně bych potřeboval pruh spuštěných úloh dostat do hlavního panelu. Omlouvám se, ale nikde jsem to nenašel. Taky bych rád zrušil texty Aplikace, místa, systém a nahradil je třeba ikonami nebo přesunul do hlavního menu pod obrázek ubuntu. Ale víc mě trápí pruh úloh. Chtěl bych ho sloučit s hlavním panelem. Díky
Citace: geuinrád bych si nastavil gnome panel podobně jako panel windows. Hlavně bych potřeboval pruh spuštěných úloh dostat do hlavního panelu. Omlouvám se, ale nikde jsem to nenašel. Taky bych rád zrušil texty Aplikace, místa, systém a nahradil je třeba ikonami nebo přesunul do hlavního menu pod obrázek ubuntu. Ale víc mě trápí pruh úloh. Chtěl bych ho sloučit s hlavním panelem. DíkyA co takhle nejdřív zkoušet a pak se ptát? V linuxu jde vše, jen vědět jak, ale tohle je fakt banalita na pár kliknutí.
Citace: VojtinCitace: geuinrád bych si nastavil gnome panel podobně jako panel windows. Hlavně bych potřeboval pruh spuštěných úloh dostat do hlavního panelu. Omlouvám se, ale nikde jsem to nenašel. Taky bych rád zrušil texty Aplikace, místa, systém a nahradil je třeba ikonami nebo přesunul do hlavního menu pod obrázek ubuntu. Ale víc mě trápí pruh úloh. Chtěl bych ho sloučit s hlavním panelem. DíkyA co takhle nejdřív zkoušet a pak se ptát? V linuxu jde vše, jen vědět jak, ale tohle je fakt banalita na pár kliknutí.Tohle byl jeho prvni dotaz, tak bych nebyl az tak nevrlej.. Je sice pravda, ze kliknout pravym tlacitkem na panel musi trknout (bez urazky) kazdyho blbce (zvlast kdyz to podobne funguje i ve widlich), ale zase se tady nic takovyho (co ja vim) uz stokrat neresilo, takze to zas az tak stupidni dotaz nebyl.