Vtip totiž spočívá v tom, že KompoZer nelze z nějakých důvodů úspěšně kompilovat pod Ubuntu 7.04. Zdroják, který normálně projde kompilací v systému 6.06.1. Hledal jsem možná řešení a našel jsem odkaz v nějakém lanchpadu na autora opatchované verze KompoZeru tak, aby šel kompilovat i ve Feisty Fawn. Stahnul jsem si od něj zdrojový archív plus soubory .diff a .dsc a debianizoval v systému 7.04 úspěšně. KompoZer chodí normálně, ze stránek pro
KompoZer je potřeba stahnout češtinu a instalovat.
Balíček jsem musel umístit na
svůj domácí server. Stahněte si tedy tento balíček odtud s tím, že server vypínám když tu nejsem anebo spím

tak mějte prosím strpení. Zkrátka moje počítače usínají se mnou. Jinde to dát nemůžu, už nemám místo.
Jinak musím říci, že na vedlejším počítadle mám instalován FF jako update EE a veliká spokojenost - i když tu a tam to má ještě chyby. Například poněkud méně funkční Inkscape a další změny v práci s Gnome, které nepovažuji za úplně šťastné, ale to už je více méně o diskusi. Nakonec FF není konečná a věřím, že příští LTS bude zrovna tak excelentní jako současný Ubuntu 6.06.1 LTS.