Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Služba ShipIt.org odmítá poslat CD  (Přečteno 3194 krát)

kukulin

• Návštěvník
Služba ShipIt.org odmítá poslat CD
« kdy: 10 Října 2010, 09:02:38 »
Zdravím,

mám potíž týkající se služby ShipIt, při pokusu o zadání nového requestu mě odmítne s tvrzením, že další CD není schopen zaslat a jako řešení nabízí stáhnutí a upgrade. Upgrade si nemůžu dovolit, kdybych to měl stahovat, tak v této (Zlínské) díře je to tak na rok práce  ;D

Přesněji tento problém trvá od dob Jauntyho, když jsem si objednal 1x Ubuntu a 1x Kubuntu, které mi bez sebemenších problémů došlo už někdy o Vánocích 2009.
Když jsem si chtěl odjednat Lucid, tak se mi toto oznámení zobrazilo. Řekl jsem si, že dobrá, stáhnu si to, nic se neděje. Sice mě mrzelo, že nedosáhnu na originálku, ale co se dá už dělat  :-[

Teď to zkouším i s novým Maverick Meerkat a situace je stejná i přes to, že jsem "rok čekal". Je sice fakt, že poptávka po CD je velmi velká, ale já jsem ochoten si pro originálku počkat klidně i nějaký ten měsíc.

Taktéž bych se chtěl zeptat, jestli někdo náhodou nemá v okolí Zlína originální balení (stačí CD) Lucid Lynxu, jestli by to chtěl někdo darovat nebo za nějaký slušný peníz - kdyby nebylo zbytí.

Toď vše, dík předem za Vaše odpovědi.

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
Re: Služba ShipIt.org odmítá poslat CD
« Odpověď #1 kdy: 10 Října 2010, 09:20:37 »
Zkuste lokální distributory, ve zlínském kraji jich je docela dost.

http://wiki.ubuntu.cz/Lok%C3%A1ln%C3%AD%20distributo%C5%99i%20CD#Zl.2BAO0-nsk.2BAP0_kraj

hase

• Závislák
    • www.palenka.org
« Odpověď #2 kdy: 10 Října 2010, 10:29:49 »
to mi chces rict, ze ve Zline budes rok stahovat jedno distro? Mam tam rodinu a maji docela vykonny net...Pokud ho nemas ty, tak rekni nejakymu kamaradovi, kterej ho ma - dej mu adresu - at ti stahne a vypali ISO. Co vidis na original CD s potiskem lepsi???
AMD 64.bit  6-core mb: M4A89PRO/USB3 , Nvidia GT 520

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #3 kdy: 10 Října 2010, 11:21:15 »
Ja mam tiez kolegu ktori zbiera original cd ubuntu a pritom ubuntu este nepouziva ako hlavny OS. :)
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

hase

• Závislák
    • www.palenka.org
« Odpověď #4 kdy: 10 Října 2010, 12:13:20 »
a to si tie original cd lepi na ladnicku?
AMD 64.bit  6-core mb: M4A89PRO/USB3 , Nvidia GT 520

Firzen

• Stálý člen
  • **
    • Beroot
« Odpověď #5 kdy: 10 Října 2010, 19:20:23 »
Dobře se s nimi hraje frisbee 8)
AMD Phenom II X6 1100T@3,3GHz, Gigabyte GeForce GT 430 1GiB, 8GiB RAM, 1TiB SATA3 HDD, Nokia N900
Citace
Prosintě ty jsi takový zkušený vývojář - co mám dělat, když nevím, jako něco udělat? :D

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.