Zdravím přátelé.
Znenadání se mi vyskytl problém s uspáváním 10.04 LTS na notebooku DELL Vostro 1220 (
http://notebook.cz/clanky/recenze-notebook/2009/dell-vostro-1220)
Uspávání do paměti používám (používal jsem) prakticky pořád bez sebemenšího problému(jednou-dvakrát do týdne ho vypnu regulérně). Včera večer dávám notebook uspat do paměti, systém se evidentně uspí, disk vypne, ale obrazovka svítí dál a větráček fouká. Z tohoto stavu pomůže pouze vypnout notebook natvrdo.
Zkoušel jsem už všechno možné včetně připojení/odpojení periferieí/adaptéru, vždy se počítač uspí pouze softwarově, hardwarově napůl stále běží, jediná možnost je ho vypnout natvrdo podržením tlačítka On/OFF
Stejné projevy jsou i u uspání na disk. Navíc při bootování nemůžu vyvolat GRUB, abych zkusil starší jádro...
V poslední době žádné nové aktualizace nebyly, akorát jsem odinstaloval Virtual Box a nainstaloval ten novější z ofic. stránek (kvůli podpoře USB), nicméně i poté ještě šlo několik dní uspávat počítač do paměti bez potíží.
Docela mě to štve, protože zrovna jak napotvoru potřebuji ntb s sebou všude tahat kvůli práci a čekat než mi nabootuje z vypnutého stavu je otravné...
Stalo se to také někomu? Doporučí mi někdo nějaký postup, co vyzkoušet, než se pustím do reinstalu?