mal som nainstalovane ubuntu 10.10, chcel som skusit aj ine prostredie ako gnome, tak som si do toho nainstaloval KDE (kubuntu-desktop) a potom XFCE (xubuntu-desktop), (animaciu pri spustani pred login screenom mi to dalo z kubuntu a login screen mi dalo z xubuntu) vsetko fungovalo ale po chvili skusania som zistil ze xfce nebudem pouzivat, tak som sa chcel odstranit xfce, podla navodu
http://www.psychocats.net/ubuntu/puregnome a ked som hodil do terminalu to co je tam pod remove xubuntu odstranilo mi to asi aj to co nemalo pretoze po restarte PC mi vtedy ked sa malo zobrazit prihlasovacie okno proste len zhasla obrazovka , tak som skusil cez recovery mode znovu nainstalovat balicky:
ubuntu-desktop -nenainstalovalo nic nove, takze
kubuntu-desktop -znovu nainstalovalo takze zjavne nieco z toho sa odstranilo pri pokuse zmazat xfce
xubuntu-desktop -tiez znovu nainstalovalo
stale sa nezobrazi login screen, zobrazi sa len ta animacia co sa zobrazuje pred login screenom, a potom zhasne obrazovka, lenze soft poweroff tlacitko mi funguje, normalne sa zobrazi to co sa zobrazuje vzdy pri vypinani a vypne takze aspon ciastocne to fungovat musi, len to nezobrazuje,
takze ako sa to da opravit aby mi znovu zobrazovalo login interface?