Ahojky, rozhodla jsem se nainstalovat ubuntu 10.10, instalace se mi dlouho nedařila, vypínal se mi monitor a vše zamrzlo, až poté, co jsem po vložení CD a jeho nabootování stiskla esc, dala F6 a na konec příkazové řádky napsala i915.modeset=0 xforcevesa, pak již mi to šlo nainstalovat. dala jsem celý disk zformátovat, předtím jsem tam měla WINXP. Instalace proběhla v pohodě, na konci to chtělo restart. Po restartu PC jsem si v biosu nastavila bootování z HDD0 a spustila to. Dojelo to k místu, kde mi vyjela tabulka, jestli chci ubuntu generic, nebo recovery mode, memory testt, prostě si mám vybrat šipkama, co chci a dát enter. Jenže klávesnice nefunguje. Přitom DEL pro spuštění biosu funguje. A pokud dám do CDRomu instalační CD windowsů, tak se nenačte, i když dám v bootování primárně HDDO a ostatní dám disabled. Napíše to jen pro spuštění systému z CD klikněte libovolnou klávesu, což nemůžu, protože mi přestane fungovat z neznámého důvodu klávesnice a spustí se zase HDD0 s tabulkou, ve které si nemůžu vybrat, protože nejde klávesnice. Co s tím?? Nemůžu si nainstalovat ani WIN ani spustit Ubuntu.