Samozrejme, to bola prvá vec, ktorú som skúsil, avšak Pulseaudio sa aj tak samé opäť zapne. Najnovšia verzia Skypu má síce tradičnú voľbu, avšak okrem pulseaudia v nej nie je nič.
Preto som stiahol starú verziu pre debian, keďźe bola len pre i386, tak som pomocou dpkg -i --force-architecture nanútil nainštalovanie. Problém úplne rovnaký - Hoci už v ponuke sú aj iné a to konkrétne plno rozsypaného čaju + pulseaudio, ani jedna nefunguje a pulseaudio má tradičný problém.
Môj nový problém je, že sa ten *censored* ani len nedá zmazať, pretože to apt-get, dpkg --remove, ani synaptic nenájdu, avšak keď sa pokúsim nainštalovať novú, tak mi vyskočí error, že sa kvôli starej nedá. Takže som zadal do príkazového riadku whereis skype a zmazal všetko, ćo to vypísalo, no i tak mi tu stále straší. Suma sumárum: Miesto vyriešenia jedného som si spôsobil ďalší problém a momentálne uvažujem, že ak sa mi podarí zničiť ten debian skype, tak si nakompilujem staré pulseaudio z 10.10 a snáď už bude pokoj.
V aplikacích spuštěných při přihlášení je PulseAudio sound server, prostě u něj jen zruš zatržítko. Skype to má v nastavení zvuku, tam by mělo jít to přepnout, případně zkusit přenastavit systém aby preferoval ALSA
Alsu som si skúšal prenastaviť, avšak z akéhosi dôvodu systém nastavenie ignoruje a stále mi pchá to svoje Pulseaudio. Ďalšia vec je, že ja sa pulseaudia vzdať nechcem, pretože by som tým prišiel o sound indicator applet...