Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: Zvuk ve WoW  (Přečteno 2791 krát)

Prankster

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 55
    • Zobrazit profil
Zvuk ve WoW
« kdy: 29 Červenec 2011, 16:38:44 »
Ahojte, od včerejška mi nejde zvuk ve WoWku. Sound ve hře je samozřejmě zapnutý, ve wine cfg mám nastavenou ALSU. Třeba v Mafii mi zvuk jde, myslím, že se včera prováděly nějaké aktualizace, možná to bude tím... Zkoušela jsem i vymazat cache ve složce s WoWkem, ale nic. Prosím o radu, díky.

jAster_BA

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 4165
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
    • Zobrazit profil
Re: Zvuk ve WoW
« Odpověď #1 kdy: 29 Červenec 2011, 16:40:41 »
Vo winecfg nastav v záložke zvuk na emuláciu.
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Prankster

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 55
    • Zobrazit profil
Re: Zvuk ve WoW
« Odpověď #2 kdy: 29 Červenec 2011, 16:47:53 »
to mám pořád...

jAster_BA

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 4165
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
    • Zobrazit profil
Re: Zvuk ve WoW
« Odpověď #3 kdy: 29 Červenec 2011, 17:09:36 »
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Prankster

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 55
    • Zobrazit profil
Re: Zvuk ve WoW
« Odpověď #4 kdy: 29 Červenec 2011, 17:19:06 »
Wine mám na té nejnovější verzi, no... jak si to teda nainstaluji zpátky? Jsem v tomhle trochu amatér...  :-[

jAster_BA

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 4165
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
    • Zobrazit profil
Re: Zvuk ve WoW
« Odpověď #5 kdy: 29 Červenec 2011, 18:08:35 »
Wine mám na té nejnovější verzi, no... jak si to teda nainstaluji zpátky? Jsem v tomhle trochu amatér...  :-[
Synaptic klinkeš na balík buď ctrl+E alebo package->force version a potom ešte ho musíš uzamknúť aby ti to neaktualizovalo pri aktualizácií package->lock version
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Prankster

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 55
    • Zobrazit profil
Re: Zvuk ve WoW
« Odpověď #6 kdy: 29 Červenec 2011, 18:23:59 »
A kterej mám vybrat? Mám na výběr ten, co mám ( 1.2.2-1ubuntu1~lucid1 (lucid) ) a pak další dva: 1.2.2-0ubuntu2~lucid1 (lucid-updates) a 1.1.42-0ubuntu4 (lucid) .

Prankster

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 55
    • Zobrazit profil
Re: Zvuk ve WoW
« Odpověď #7 kdy: 29 Červenec 2011, 18:30:10 »
a u kterýho balíku přesně? dala jsem v Synpaticu do vyhledávání wine a vyjelo mi několik balíků, u kterýho se má provést ta přeinstalace?

jAster_BA

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 4165
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
    • Zobrazit profil
Re: Zvuk ve WoW
« Odpověď #8 kdy: 29 Červenec 2011, 18:59:33 »
Aha...:/ toto sa vzťahovalo iba na najnovší wine...používaš s oficiálnych repozitárov a ten je dosť starý. Chce sa ti preinštalovávať tá hra?
Ide o to, že cez PlayOnLinux sa ti môžu nainštalovať rôzne verzie naraz a takáto vec by sa stať už nemala. Je tam aj skript na inštaláciu WoW.
« Poslední změna: 29 Červenec 2011, 19:02:58 od jAster_BA »
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Prankster

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 55
    • Zobrazit profil
Re: Zvuk ve WoW
« Odpověď #9 kdy: 29 Červenec 2011, 19:53:17 »
Wine mám verzi 1.3.25... no jak by se to dalo teda udělat?

Prankster

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 55
    • Zobrazit profil
Re: Zvuk ve WoW
« Odpověď #10 kdy: 29 Červenec 2011, 19:58:00 »
Já to WoW mám vlastně ve složce a spouštím přes Wow.exe

jAster_BA

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 4165
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
    • Zobrazit profil
Re: Zvuk ve WoW
« Odpověď #11 kdy: 29 Červenec 2011, 19:59:45 »
Aha...práve verzia tá ktorú máš blbne...to je to čo sa rieši v tom druhom vlákne. http://www.playonlinux.com/en/download.html a inštalačku od toho nemáš?
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Prankster

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 55
    • Zobrazit profil
Re: Zvuk ve WoW
« Odpověď #12 kdy: 29 Červenec 2011, 20:08:22 »
od čeho?

Prankster

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 55
    • Zobrazit profil
Re: Zvuk ve WoW
« Odpověď #13 kdy: 29 Červenec 2011, 20:25:36 »
Tak jsem si to teda stáhla a nainstalovala a vyplivlo mi to toto: "Jeden nebo více programů chybí. Nainstalujte je prosím a pak spusťte skript znovu. Program: glxinfo, balíček: mesa-utils"

jAster_BA

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 4165
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
    • Zobrazit profil
Re: Zvuk ve WoW
« Odpověď #14 kdy: 29 Červenec 2011, 20:57:22 »
Kód: [Vybrat]
sudo apt-get install mesa-utils myslel som od toho WoWka
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

jAster_BA

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 4165
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
    • Zobrazit profil
Re: Zvuk ve WoW
« Odpověď #15 kdy: 29 Červenec 2011, 21:01:20 »
POL je app na inštalovanie aplikácií (používa wine). Sú to v podstate iba inštalačné skripty. Videl som tam WoW aj s datadiskom preto ma to napadlo. Alebo najskôr môžeš skúsiť to čo ti už radili http://wine.budgetdedicated.com/archive/binary/wine1.3_1.3.24-0ubuntu1~ppa1~lucid2_amd64.deb v prípade 64bit systému a http://wine.budgetdedicated.com/archive/binary/wine1.3_1.3.24-0ubuntu1~ppa1~lucid2_i386.deb v prípade 32bit systému
EDIT: Opravené
« Poslední změna: 30 Červenec 2011, 00:25:04 od jAster_BA »
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Prankster

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 55
    • Zobrazit profil
Re: Zvuk ve WoW
« Odpověď #16 kdy: 29 Červenec 2011, 21:39:23 »
tak když si stáhnu ty balíky, tak mi to hází pořád chyby, u každého jinou...

Prankster

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 55
    • Zobrazit profil
Re: Zvuk ve WoW
« Odpověď #17 kdy: 29 Červenec 2011, 21:42:57 »
Když si teda v tom PlayOnLinux zvolím WoW TBC, tak mi to ohlásí, že si to musím nainstalovat.

Prankster

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 55
    • Zobrazit profil
Re: Zvuk ve WoW
« Odpověď #18 kdy: 29 Červenec 2011, 22:36:42 »
Tak už to mám vyřešené, díky za ochotu, jsem v euforii  :D

jAster_BA

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 4165
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
    • Zobrazit profil
Re: Zvuk ve WoW
« Odpověď #19 kdy: 30 Červenec 2011, 00:20:18 »
Aha dal som link na zlé balíky :D
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

jAster_BA

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 4165
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
    • Zobrazit profil
Re: Zvuk ve WoW
« Odpověď #20 kdy: 30 Červenec 2011, 00:25:54 »
Když si teda v tom PlayOnLinux zvolím WoW TBC, tak mi to ohlásí, že si to musím nainstalovat.
POL je zbierka inštalačných skriptov.
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra