Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: import záložek  (Přečteno 707 krát)

Jana

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 453
    • Zobrazit profil
import záložek
« kdy: 14 Říjen 2011, 13:52:47 »
Nainstalovala jsem si U 11.10 a nemohu najít postup pro import záložek (bookmarks.html) do firefoxu. Nevíte někdo jak na to?
Ubuntu 16.04 LTS 64bit

beer

  • Host
Re:import záložek
« Odpověď #1 kdy: 14 Říjen 2011, 13:57:43 »
Že by otevřít firefox,
Kód: [Vybrat]
ctrl+shift+B import a záloha a pak zvolit importovat html  ;)?

Mnohem lepší je zálohovat do souboru *.json a obnovovat z něj. Jinak pokud se jedná o stroj připojený k internetu, není lepší pro import používat defaultní synchronizaci ve firefoxu (v nastavení možnosti je karta Sync)?
Synchronizaci používám již od dob Mozilla Weave a spokojenost...

Jana

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 453
    • Zobrazit profil
Re:import záložek
« Odpověď #2 kdy: 14 Říjen 2011, 14:17:05 »
 :( Otevřela jsem firefox, pak zmáčkla ctrl+shift+B a nestalo se nic.
Byla jsem zvyklá v knihovně záložek zmáčknout import, kde naskočila cesta a bylo to tam. Jenomže tady to jaksi mi nejde.
Ubuntu 16.04 LTS 64bit

sabraq

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 3395
    • Zobrazit profil
Re:import záložek
« Odpověď #3 kdy: 14 Říjen 2011, 14:21:20 »
:( Otevřela jsem firefox, pak zmáčkla ctrl+shift+B a nestalo se nic.
Byla jsem zvyklá v knihovně záložek zmáčknout import, kde naskočila cesta a bylo to tam. Jenomže tady to jaksi mi nejde.

Je to CTRL+SHIFT+O
************************************

Jana

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 453
    • Zobrazit profil
Re:import záložek
« Odpověď #4 kdy: 14 Říjen 2011, 14:30:41 »
 :)  Zmátlo mne, že možnost importu nenaskočí v knihovně záložek jak tomu bylo dřív, ale ve firefoxu. Dík!
« Poslední změna: 14 Říjen 2011, 14:33:11 od Jana »
Ubuntu 16.04 LTS 64bit

beer

  • Host
Re:import záložek
« Odpověď #5 kdy: 14 Říjen 2011, 14:39:26 »
Citace
Je to CTRL+SHIFT+O
Já mám takový pocit, že u mne v Iceweaselu na debianu je to skutečně CTRL+SHIFT+B, ale je možné že se pletu, teď jsem v práci na woknech a tady je to jak jsem psal. Nebo že by se lišilo ovládání přes klávesové zkratky v iceweaselu v debianu, firefoxu ve windows a firefoxu v ubuntu? Je to možné.

Hlavně, že je již OK.