Dobry den,
presiel som z Win 7 na linux Ubuntu 11.10. a stala sa mi taka vec, ze mi nejde ovladanie jasu na displeji. Pisem sem preto, lebo som vyskusal mnoho distribucii ubuntu, rozne verzie, rozne prostredia, KDE, Gnome3, XFCE4 (Xfce4 by som chcel mat nainstalovane primarne...).
Snazil som sa na kazdej distribucii prejst vsetky dostupne navody, ale neuspel som. Uspel som len prvy krat a to ani neviem co som robil, viem len tolko, ze potom ked som updateoval system, tak mi prestal ist uplne (ale ovladanie jasu mi slo... kym som nerestartoval).
Potom som si povedal, ze radsej budem mat ovladanie jasu a nebudem mat updates, len aby som nemusel zmurit oci na displej, ale uz sa mi to nijako rozbehat nepodarilo....

((
HW:
HP 6735s
ATI Radeon 3200 HD
AMD64 dvojjadro
Mohli by ste mi prosim poradit ako spojaznim ovladanie jasu? alebo aspon ako natvrdo nastavim jas na 100% a viac mi ku stastiu netreba. Najlepsie na Xubuntu... Momentalne mam ubuntu s Gnome3, lebo toto je asi deviata cista instalacia tento tyzden a uz ma to vazne prestalo bavit

Ak by ste nahodou potrebovali nejke vypisy alebo hocico, tak to mate mat, aj na hlavu sa postavim.
Dakujem vam velmi pekne za vas cas.