Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: mix Unity & gnome classic [vyřešeno]  (Přečteno 2018 krát)

..::malys::..

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 442
  • wake up... hlasujte minus :)
    • Zobrazit profil
    • CZTorrent
mix Unity & gnome classic [vyřešeno]
« kdy: 01 Červenec 2012, 14:46:39 »
ahoj...  zrovna resim  trosku orisek   po nejake aktualizaci mi vzniknul nechtenej   mix    unity  a gnome classic     zkousel jsem odstranit   a reinstalovat oboje  nepomohlo     .....takze  to bude zrejme v nastaveni   ,jen tak zbezne  jsem to prolezl  a nenasel zadne ulozene nastaveni    nevite   kam se to ted uklada  ?

jeste nemam zadne externi PPA  takze ty to ovlinit nemohly a navic se jedna o cistou instalacku


vypada to nasledovne viz screen :D

[příloha smazaná administrátorem]
« Poslední změna: 07 Září 2012, 16:07:23 od Martin Kiklhorn »
Občas se nudím   ;D
http://malysss.deviantart.com

GdH

  • Moderátor
  • Závislák
  • ***
  • Příspěvků: 3045
    • Zobrazit profil
    • GdH-Notes
Re:mix Unity & gnome classic
« Odpověď #1 kdy: 01 Červenec 2012, 14:51:17 »
Pokud se ti spouští oboje, tak bude třeba hledat v aplikacích spouštěných po stratu..

..::malys::..

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 442
  • wake up... hlasujte minus :)
    • Zobrazit profil
    • CZTorrent
Re:mix Unity & gnome classic
« Odpověď #2 kdy: 01 Červenec 2012, 15:09:54 »
Pokud se ti spouští oboje, tak bude třeba hledat v aplikacích spouštěných po stratu..
no to ano spousteji se oboje  a ikdyz  jednu sesion zakazu  ci kilnu   tak po restartu se znova spusti  :(
Občas se nudím   ;D
http://malysss.deviantart.com

GdH

  • Moderátor
  • Závislák
  • ***
  • Příspěvků: 3045
    • Zobrazit profil
    • GdH-Notes
Re:mix Unity & gnome classic
« Odpověď #3 kdy: 01 Červenec 2012, 15:26:31 »
Pokud se to děje v session GNOME Classic, pak by mělo stačit v ccsm vypnout plugin Unity, pokud v Unity session, pak se musí spouštět gnome-panel, možná z ~/.config/autostart/..

..::malys::..

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 442
  • wake up... hlasujte minus :)
    • Zobrazit profil
    • CZTorrent
Re:mix Unity & gnome classic
« Odpověď #4 kdy: 01 Červenec 2012, 15:40:18 »
Pokud se to děje v session GNOME Classic, pak by mělo stačit v ccsm vypnout plugin Unity, pokud v Unity session, pak se musí spouštět gnome-panel, možná z ~/.config/autostart/..
lol   ccsm  nebyl nainstalovanej     ,  tak jsem ho doinstaloval  a vypnul ten plugin   pro unity     a uz to zase maka dik   

PS:   tak tohle by me fakt asi nenapadlo  :P
Občas se nudím   ;D
http://malysss.deviantart.com

GdH

  • Moderátor
  • Závislák
  • ***
  • Příspěvků: 3045
    • Zobrazit profil
    • GdH-Notes
Re:mix Unity & gnome classic
« Odpověď #5 kdy: 01 Červenec 2012, 15:54:51 »
Pokud člověk ví, že je Unity plugin Compizu a v Classicu ten Compiz používá také, tak je ta diagnóza jednoduchá. Ale když jsem psal ten první příspěvek, měl jsem zřetelný výpadek :)

..::malys::..

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 442
  • wake up... hlasujte minus :)
    • Zobrazit profil
    • CZTorrent
Re:mix Unity & gnome classic
« Odpověď #6 kdy: 01 Červenec 2012, 16:05:27 »
Pokud člověk ví, že je Unity plugin Compizu a v Classicu ten Compiz používá také, tak je ta diagnóza jednoduchá. Ale když jsem psal ten první příspěvek, měl jsem zřetelný výpadek :)
no ja se o compiz a unity vubec nezajimam jedu prevazne jen na GS  nebo classic   ,kazdopadne dik  za novej poznatek :)
Občas se nudím   ;D
http://malysss.deviantart.com

František Zatloukal

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1802
    • Zobrazit profil
    • frantisek.zatloukalu.eu
Re:mix Unity & gnome classic (vyreseno)
« Odpověď #7 kdy: 02 Červenec 2012, 09:08:09 »
Jinak, pro odstranění konfigurace balíků během odinstalace používejte apt-get purge.
First they ignore you, then they laugh at you,
then they fight you, then you win.
Powered by Fedora 22 | Ubuntu 15.10