Ahojte. Chcel by som k Windowsu 7 do notebooku nainstalovat Ubuntu 12.04. Mal som len windows, tri particie, v prvej OS Win7, v druhej par hier a v tretej data. Z Particie WIN7 som ukusol 20 Gb a preinstaloval Windows. Teraz by som chcel nainstalovat Ubuntu, problem je vsak ze ten prazdny disk, resp particiu nevidi. Ked nebola naformatovana tak ju instalacny program videl ale nevedel s nou nic robit, tak som cez windows sformatoval, pridelil pismenko, aj bez formatovania len s vytvorenim lokacie som to skusal, vsetko uz....no a teraz Ubuntu vidi len 100Mb particiu pre Win, 1MB systemove info ci co, 100 GB windows, 400 GB particiu ktora sa zliala do jednej, particia z hrami, datami a ta nova vytvorena na Ubuntu. Ubuntu spustene z DVD vidi zasa particiu s Win, particiu s hrami a dokonca aj vytvorenu particiu na instal, tu najvacsiu cca 250 GB particiu kde mam data nevidi vobec....momentalne som ju sformatoval ako FAT32, co je vtipne lebo ta zliata particia videna instalacnym programom je vraj cela FAT32. Pritom iba 20 Gb je z nej FAT32. Uz som zufaly, uz som raz aj windows preintsloval, skusal NTFS, FAT32, s adresarovym pismenkom, bez, s formatovanim ci bez....
Dakujem