To jsem nezkoušel. Jinak se mohou chovat přehrávače na linuxu a jinak na windows. Teoreticky ano, protože předpokládám (neověřoval jsem), že tyto informace jsou v jednotlivých hlavičkách. Teoreticky bych dokonce řekl, že by mohlo být možné na linuxu přehrát i mix složený z různých audio formátů (ogg+mp3+flac, atd). Ve windows je to trošku jiné, tam by mix nemusel projít a na nějakých hloupých hardware přehrávačích také ne. Jde o to, že windows, jestli to chápu správně, se primárně řídí příponou, kdežto linux hlavičkou souboru. Nicméně i ve windows to musí tu hlavičku nějak brát v potaz, protože by jinak nevěděl, jakou má použít bitrate a vzorkování a jaký codec. To jsem ale v rovině nepodložených spekulací. Předpokládám, že účelem je spojení nahrávek z diktafonu a pod a tam nebude v zájmu toho, kdo nahrává audio, aby u každého souboru bitrate a vzorkování a kodeky měnil. Aplikovat to na hudbu byla jen zkouška, která potvrdila, že to jde. Dělat takto úpravu hudby nemá význam. Pokud chcete nějak upravovat hudební skladby, tak asi ne jen spojovat, ale i přidávat efekty a pod a od toho tu jsou inteligentnější nástroje s GUI rozhraním, jako audacity a pod., jak naznačil Marp a jmp.