Zdarec, jelikož jsem se jako naivní uživatel snažil důvěřovat systému, v dobrém mínění jsem chtěl rozdělit hlavní disk na dva další, jak se uvádí v úvodu. To mi bohužel nešlo, že je to mé rozdělení příliš malé, nenašel jsem free software na rozdělení na v XP to snad ani nejde a tak jsem si řekl, že to možná půjde naopak. Že když hlavní a jediný disk rozdělím s místem vetsim něž jeho velikost, taková mi u něj zůstane a zbytek se vytvoří nová oblast. Zůstalo mi ale pro mé štěstí jen to, že nemám přístup k WINDOWSUM, přestože mi úvodní řeči tvrdili, že k němu přístup mít budu, obávám se o ztrátu všeho na HDD včetně životních fotek (moje chyba, že jsem naivně čekal, že když první instalace proběhne v pohodě, podruhé to bude opět tak) Takže nyní vlastní skvělý nefunkční počítač, na který nemůžu instalovat nic nového, abych nepřepsal věci, které na HDD Jsou. doufám, že jste porozuměli mému problému a doufám, že mi jej v co nejbližší době pomůžete vyřešil, protože nemít v 21. století funkční počítač a jakoukoli digitální minulost v trapu je jaksi pochmurné zjištění. Díky