Zdravím, rád bych si nainstaloval Ubuntu jako druhý operační systém k mým W7 32. Na notebooku mám jediný HDD rozdělený na dvě partition. Ovšem mám problém s instalací a prosím vás o pomoc.
Stáhl jsem ze stránek wiki.ubuntu.cz verzi ubuntu-13.04-desktop-i386 a s pomocí programu unetbootin-windows-583 jsem jí emuloval na flash disk. Po přenastavení bootování biosu se mi načte nabídka, pak začnu instalovat (zkoušel jsem jak přímou instalaci, tak z live náhledu), zvolím češtinu, připojení k síti, pak zvolím, že chci Ubuntu ke stávajícímu OS a pak to spadne, ve všech případech.
Zkoušel jsem verze ubuntu 9.04, 12.10, 13.04 a ve všech případech stejný problém. Když jsem jednou měl připojenou další fleshku, tak ji to našlo a nabídlo mi to instalaci na ní. Takže předpokládám, že bude chyba s diskem. Jen nevím jaká. Disk jsem ve windowsích projížděl a je v dobrém stavu. Disk jsem i defragmentoval. Při instalaci jsem zkoušel i zvolit další možnosti (ve výběru, zda chci stávající OS nahradit nebo nainstalovat jako další) a tam jsem viděl, že Ubuntu ten disk i vidí (viz fotka), ale stále nevím, kde je chyba...
Prosím poraďte.
[příloha smazaná administrátorem]