Ahoj,
ráda bych zprovoznila nějakou webovou kameru. Moc se mě líbí například:
tahle kamera a nebo
tato kamera.Podle těchto dvou kamer bych chtěla něco podobného udělat. Hledám proto někoho, komu se již v Ubuntu (nejlépe 6.10), něco podobného povedlo a byl by ochoten
z vlastní zkušenosti poradit a pomoci. Nemám zatím žádnou kameru zakoupenu, protože se bojím, abych nekoupila špatně. Nemám moc peněz, ale hlavně se bojím je utratit za něco, co by mě později bylo k ničemu.
Proto hledám někoho zkušeného, kdy by byl ochoten poradit s tím, co má sám už v Ubuntu spolehlivě odzkoušené a fungující.Kamera bude umístěna na stálém místě, nebude otočná. Stačilo kdyby obraz překreslovala cca asi po jedné minutě. Rozlišení kamery by mělo být asi jako na shora uvedených kamerách. Kamera nebude využívána pro Skype nebo ICQ, či něco podobného. Měla by být přístupná (bez možnosti ovládání) z internetu:
http://nejakadomena.cz/mojeUbuntuWebkamera.html To je má představa a požadavky. Dělal jste někdy někdo něco podobného, funguje vám nějaká kamera takto? Pomozte prosím.
P.s.
Omlouvám se, ale mám problém s angličtinou - neumím ji. Proto odkaz na stránku nebo manuál v angličtině je mě stejně houby platný, jako kdyby byl psaný čínskými znaky. Vím, že jsem blbá, ale Ubuntu se mě líbí a chci u něho zůstat. Proto prosím, pokud nechcete nebo nemůžete skutečně pomoci, nereagujte na moji žádost zdůrazňováním jak jsem blbá. Všem ostatním velmi děkuji za snahu, ochotu pomoci i za váš promarněný čas.
Díky Frisca