Zdravim,
mam problem s tym ako uviest moj pocitac do plne chodiveho stavu po pokusnom nainstalovani Ubuntu 14.04. Na svojom pocitaci mam o.i. dve linuxove particie. Jedna je / a druha /home
Do / som si cvicne nainstaloval Ubuntu, ktore som po case zase odinstaloval. Odinstalaciu som urobil tak, ze som particiu / nechal sformatovat a nainstaloval som na nu nasledne iny linux (s KDE a Gnome). Pri boote sa mi otvori logovacie okno so zoznamom vsetkych uzivatelov. Ked kliknem na uzivatela ktory bol pouzivany pod ubuntu, tak sami este nez mam moznost zadat heslo otvori okno s hlaskou:
"Your saved session type "Ubuntu" is not valid anymore. Please select a new one, otherwise default will be used."
Iny uzivatelia problem nemaju (pod ubuntu nastastie neboli pouzivani).
Ked potom kliknem na Ok okno sa samozrejme strati, ja mozem zadat heslo a prihlasit sa. Ale nie je vsetkym problemom koniec, pretoze ak chcem nabotovat do Gnome nepodari sa mi to (prazdna plocha a po par chvilach sa znovu otvori logovaci dialog). ak chcem pouzit KDE tak to funguje.
Skusil som vymazat vsetky .* z /home tohto jedneho uzivatela, hladal som aj nejake nastavenie grub-u (ak sa tento dialog objavi este pred prihlasenim sa tohto usera tak to mozno s jeho .* nebude mat nic spolocne), ale ani za svet neviem najst pricinu.
Poradi mi niekto?
Vdaka, Milan