Neviem ako vam , ale ja ked som vypol sync to vblank tak mi vytazenie procesoru stuplo na 100%.
Mas pravdu, toho jsem si predtim nevsimnul.
Zatizeni procesoru s vypnutym sync to blank: 47% (nic nedelam, jenom mam spustenej benchmark)
Zatizeni procesoru se zapnutym sync to blank: 2% (nic nedelam, jenom mam spustenej benchmark)
Safra, chtelo by to neco mezi

Edit:
Tady je dobry topic pojednavajici o vyladeni FPS v Berylu:
http://forum.beryl-project.org/viewtopic.php?f=35&t=1842Ve zkratce:
Je blbost mit 300 FPS, kdyz vase obnovaci frekvence je jenom 85Hz, to se pak 215 snimku kazdou sekundu nevyuzije a zvytecne se tim plytva vykonem CPU.
Co jsem pochopil, tak Sync to vblank synchronizuje prave vasi obnovovaci frekvenci s FPS, ktere generuje beryl. Se zapnutym Sync to vblank, proto neplytvate vykonem vaseho CPU. Avsak sync to vlbank ma jednu nevyhodu: napriklad, mate obnovovaci frekvenci 85Hz, sync to pres tech 85fps nepusti, ale kdyz neco na kompu delate, tak tech 85fps muze klesnout na 60Fps, to protoze vas komp prosvihnul jeden snimek (napriklad nekajej zpracovaval a tudiz nemoh prijmout dalsi) a tak musi pockat, nez prijde znova (to se jevi jako mirne sekani obrazu).
Zaverem: Pokud vas komp dobre zvlada beryla se zapnutym Sync to vblank, nechte ho zapnuty. Pokud ne, muze byt vyzualni lepsi (cili zamezi se sekani) vypnout sync to vblank.
Teoreticky:
Nejlepsi by bylo, kdyby se dal nastavit limit FPS. Mam obnovovaci frekvenci 60Hz, limit FPS bych nastavil na 90Hz a kdyz by komp nestihal, tak by mi FPS kleslo na nakejch 65Hz, coz je porad vic nez moje obnovovaci fre., cili bych nemel zazmenat nejake sekani.
Vite nekdo jak nastavit v berylu limit FPS?