zdravím, jelikož jsem na ubuntu nový tak si nevím rady, jde o to, že mi NTB nechce nahrát W7, legální i nelegální, ofiko i kopie, o flash nemluvě... nahrál jsem tedy Ubuntu 14.10 a po totální instalaci mi vyskočila možnout upgrade na 16.04 LTS, zjistil jsem že je to stabilní verze s dlouhou podporou a bla bla bla...
problém nastava když chci přes terminál nahrát téměř cokoliv, 99% programů nenainstaluju, vždy vyskočí nějaká chyba typu: 404 not found, byla použita starší verze, není znám příkaz...
No mám to od 2.11, jelikož W7 nahrát nejdou tak se s tím trápím a hledám a zkouším ale za boha nejde téměř nic, seká se to jak 386 bez chlazení, vyčistit se to nedá, zkušel jsem to přes příkaz kterej jsem našel tu na fóru ale téměř beze změn, ubuntu tweak nainstalovat nejde, ani přes terminál ani přes správce, a centrum softwaru pro ubuntu je nepoužitelný, ani přes noc mi to nedokázalo rozbalit nabídku s grafikou...
někde jsem četl že na Widlích funguje vše a chvíli, na ubuntu pořád, to ale není můj případ :/