Zdravim,
Jediné, co jsem nerozchodil v FF 7.04 je mikrofon, takže mi nefunguje ani Skype.
Mikrofon funguje, slyším se v reproduktorch. Ovšem na Skype Test Call nic na záznam nenahraji. V Záznamníku zvuku taktéž nic. Hudba v Amarok jede, video, tedy zvuk v Kaffeine funguje.
Hrál jsem si s nastavením Ovládání hlasitosti, přepínal mezi HDA NVidia (Alsa mixer) a Analog devices AD 1988 OSS.
Záznamník zvuku při nahrávání se tváří, že nahrává, ale zvuk nejde přehrát.
V Systém -> Volby -> Zvuk - jsem se pokušel nastavit zvuk, ale bezvýsledně. Vše bylo nastavené na Automatickou detekci, slyšel jsem táhlý tón, kromě Záznam zvuku, který byl nastaven na Alsu. Odsud nebyl slyšet žádný zvuk.
Ve skype jsem taktéž přehazoval Alsu a OSS, ale nic nepomohlo.
Kombinace mezi Skype, ovládáním hlasitosti, nastavení zvuku a Alsy s OSS nepomohlo.
Zvukovka integrovaná na zakl. desce Asus M2N. ADI 6-chanel High Definition Audio CODEC Supports Jack-Sensing.
Při instalaci jem měl ještě vloženou starou zvukovku, protože 6.06 tuto zvukovku nepodporovalo. Na teto zvukovce zvuk a mikrofon fungoval dokud jsem nenainstaloval FF 7.04. Hádaly se mezi sebou, jednou šel zvuk (mikrofon už nešel) z jedné, pak zase z druhé, tak jsem ji vytáhl.