No, já bych placený hosting tak nehanil. Já jsem se svým hosterem spokojen. Každou změnu předem oznámí.
Jo a když už jsme u vlastního serveru. Máš ho někde v nějaké "server farmě" na páteřní síti? Nebo u sebe? Ale v tom případě bych pochyboval, že máš tak dobré připojení, které tu zátěž snese. Jaké jsou zhruba výdaje? Já trochu o vlastním serveru do budoucna totiž uvažuju.
No, ja uz to delam vic jak 10 let a s hosterama jsem si uzil svoje. Samozrejme, ze se najdou slusny firmy se zodpovednym a vstricnym pristupem, ale ja uz proste nemam na to, nekoho takovyho hledat, tim spis, ze mi vlastni reseni vyjde v konecnym vysledku levnejc, i kdyz s tim je trochu starosti navic. A ve finale muze bejt hoster sebeslusnejsi a sebespolehlivejsi, staci jeden dva blbci, ktery si ladi svoje php pasqily primo na serveru - a vsichni ostatni maji razem po zizalkach - zeptej se kluku Simonku z Pipni, jakej je to med honit pak takovyho blba, kdyz ti na masine bezi tisice webu.
Provoz vlastniho mne stoji neco pres 2 tisice mesicne za serverovnu (podle IP hadam, ze mi moje plecka lezi mozna ve stejnym regalu jako skatule se zdejsim forem

), jednou za tri roky postavim novej comp (momentalne je tam Intel(R) Celeron(R) CPU 2.66GHz - chystam rychlejsi masinu) a odvezu ho do Prahy. Takze kdyz to vezmes do kalkulacky s tim, ze opravdu kvalitni hosting te vyjde v zavislosti na potrebach minimalne na kilo/mesic, neni co resit.
Jinak doma mam server taky a docela slusne pristupnej - mam z protekce od providera lajnu 10/5 Mbit/s, takze by to v klidu utahlo - jsem si s tou myslenkou chvili pohraval. Jenomze tu je semtam vypadek, ponevadz to ke me lita vzduchem, obcas nekdo v ulici vyhodi pojistky az na trafacce atd. A porizovat kvuli tomu centralu a drahej zalozni zdroj a bejt u toho uvazanej jak pes u boudy a nemoct jet ani na dovolenou, to je taky na prd. Takze ho mam spis na ladeni novejch projektu a jako datovej.
Zaver: pokud mas ve sprave aspon 10 - 15 cizich webu, vrele doporucuju